![]() |
|
206 1.4 HDi mazot filtresi hk. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
seamad ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 380 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Nisan 2016 Saat 09:25 |
Arkadaşlar merhaba, 206 1.4 hdi 161.000 km ye geldi :) mazot filtresini ne aralıkla değiştiriyorsunuz ? benim yaklaşık 33.000 km önce değiştirmiştim, yakıtı sadece opet ve shell den alırım çok zor kalmadıkça başka markalardan almam, fikirleriniz benim için önemli bakım yaklaştı ona göre karar vereceğim teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
30.000km de bir orjinal filtre ile kendim değiştiriyorum. Tek problem değişim sonrası biraz yakıt pompalamak lazım.
|
|
![]() |
|
seamad ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 380 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamam o zaman bu bakımda değişecek :) teşekküler
Düzenleyen seamad - 04 Nisan 2016 Saat 09:30 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |