![]() |
|
expert karari cikti |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
seiko35 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2016 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Nisan 2016 Saat 00:05 |
Arkadaslar uzun bi aradan sonra 3 gun once exper karari cikti teklifi arabayi verelim 7.500 tl verelim dediler servisin cikardigi parca fiyati 11.500 aradaki farki siz gorun istedim
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
experler böyle itaraz etme hakkınız var hemde bağımsız bir exper atanmasınıda isteye bilirsiniz. tabi süreç biraz daha uzayacaktır. hayırlısı diyelim.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
seamad ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 380 |
Serkan merhaba, bana göndermiş olduğun listeye baktım, Trafik hasarlarında yan sanayi ve muadil parça verilirveyahut bir kaç servisten anahtar teslim onarım fiyatı alınır , eğer eksperin vermiş olduğu rakam senin aracının onarımını karşılamıyor ise itaraz edebilirsin aracımız siz yaptırın diyebilirsin ki sana alternatif bir seçenek sunmuştum, İzmir Genel Servis e gidebilirsin buraya gidersen eğer aracının üzerinde hasar gören parçalar orjinal ise orjinal parçalar kullanılarak aracın sıkıntısız bir şekilde tamir edilebilir, sana tavsiyem genel Servise gitmen ve Çağlayan Bey'e selamımızı söylemen, ha yok abi ben dışarıda yaptıracağım dersende o hasar 7.500 TL ye çok çok rahat yapılır, servisin çıkarttığı parça fiyatları orjinal parça fiyatları ve iskontosuz halidir servis birde bunun üzerinden iskonto uygulayacak :) selamlar...
|
|
![]() |
|
seiko35 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2016 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
Anladim abi tesekkurler ilgin icin
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |