![]() |
|
206 bilgi ekranı arıyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Askin.engin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2016 Konum: Ordu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Askin.engin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Nisan 2016 Saat 12:13 |
Arkadaşlar 206 bilgi ekranı arıyorum elinde olanlar varsa iletişime geçerse sevinirim
|
|
![]() |
|
Omer_mydnc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Bakirkoy Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Omer_mydnc
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba Kaç satir ekran ariyosunuz arac modeli nedir ? Ayrintili yazarsaniz iyi olur...
|
|
![]() |
|
Askin.engin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2016 Konum: Ordu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Askin.engin
Araç 2006 manuel 206 kapı açık falan ve tarih saat ve teyp bilgilerini yazıyor 1 yada 2 satır
|
|
![]() |
|
Omer_mydnc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Bakirkoy Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Omer_mydnc
Gokcesel rumuzlu engin bey de vardi yardimci olur sana
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Askin.engin
Umarım yardım eden çıkar
|
|
![]() |
|
ahmedo_06 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2015 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmedo_06
Bende var kardesim 0535 973 55 35
|
|
![]() |
|
aktivist ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2015 Konum: Şanlıurfa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2008 sedandan çıkma temiz 2 satır var 3 ampullü ? 75 lira uyar mı seninkine bilmem sagem ppt 40
|
|
Peugeot 206 1.6 xt 16V 66.1 kw
|
|
![]() |
|
ahmetemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2013 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetemir
3 satır bende arıyorum ya 307 de kullanıcam yol bilgisarı gösteren tipten elinde olan varsa 3 satır
|
|
307sw 1.6 hdi 110bg 2005
|
|
![]() |
|
Kahraman ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2016 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2008 model 207CC için bilgi ekranı bende arıyorum.iş görüyor ama
mürekkebinde dağılmalar var. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |