![]() |
|
trafik cezasi hakkinda |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
seiko35 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2016 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Nisan 2016 Saat 00:55 |
Merhaba arkadaslar mobil bankacilikta hesaplara bakarken trafik cezam varmi diye bakayim dedim 2008 ve 2009 da ceza cikti yanliz arabayi 2010 da aldim ben ve isim soyisim bana ait degil benmi oducem bu borcu
|
|
![]() |
|
gergerli ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 232 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ceza olsaydı devrini alamazdin kesilen ceza araba'ya gibi gorunsede isme kesilmiştir, yani seninle bir ilgisi yok kardeşim
|
|
![]() |
|
ssakyel ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2015 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
Merhaba,eski sahibinde iken kesilen ceza sizi bağlamaz.Ancak vergi dairesi ile görüşmeniz gerekiyor borcu için.Bu şekilde muayene yapacaklarını ya da arabayı satabileceğini sanmıyorum.
|
|
![]() |
|
seiko35 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2016 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
Aracin plakasini girince eski sahibinin ismi cikiyo
|
|
![]() |
|
baybaba ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2013 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 221 |
e-devlet' den bakınca araba senin üzerinde gözükmüyor mu?
|
|
![]() |
|
Benim adima e devlette borc gozukmuyo
|
|
![]() |
|
ssakyel ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2015 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
Bankanın hatası olabilir,geçen 1200 tl fazla para yatırmış hesabıma.Banka ile bir görüş istersen.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |