![]() |
|
307 direksiyon pompasi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
uzmancavus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2016 Konum: Erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı uzmancavus
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Mart 2016 Saat 23:00 |
Arkadaşlar araç basikdi muayne için ustaya verdim lambalar egzoz filan değişti sonra cumartesi günü kapıların açılmadığıni söylediler gittim ve kapıyı Manuel açtım sonra anahtarı tanıttim filan akü bittiği için beyni korumaya almış araci neyse araci hareket ettirdik direksiyon kara düzen oldu bugün ve dün ara ara direksiyon çalışıyor. Erzurumda ikamet ediyorum kine götürdüm ise ugrasamayacagini söylüyor. Ve farlar kendi kendine yanıyor acaba şase mi var arabada erzurumda ikamet eden usta bir elektrikci tanıyan varmı dır? Yorumlarınız ve fikirleniz için şimdiden teşekkür
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle geçmiş olsun araçta sonradan takılan ses sistemi ve elektrik tesisatındaki işlemler kısa devre şase durumu olabiliyor. şarj dinamosu vs. kontrol edilmeli. direksiyon pompası arızalanmış gibi.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
fætih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 429 |
araçta başkaca elektriksel sorun varsa onları halledin. halen düzelmiyorsa direksiyon pompası arızalıdır. ben 250 tl pompa revizyonu 100 tl yağıyla beraber sökme takma verdim. sökme takmanın haricinde bir kaç işte yaptık ama ortalama 400 bulabiliyor.
|
|
![]() |
|
uzmancavus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2016 Konum: Erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı uzmancavus
![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet ses sistemi var anfi filan değilde kolon var ama daha önceden ondan yapmamıştı ama teşekkürler yine dediğin gibi bibaktirayim
|
|
![]() |
|
alitekeli35 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Eylül 2014 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alitekeli35
oncelıkle merhaba
aynı sorun bendede oldu ama otomatık oldugu ıcın cekıcıyle goturduk aracı.beyin kilitlenmiş tamir ettırdım.daha sonra tamıratı yapan kısı sıfırlanan beyni programlamadıgı ıcın farlardan kapılardan camlardan acık kalma gıbı bır suru sorun cıktı.aracı acıl olarak bılgısayara baglatıp farların otomatık yanıp sonmesını sensorlerı camları ve dıger butun ayarları tekrar yaptırın. yoksa sorunlarınız devam eder. ıyı calısmalar
|
|
![]() |
|
mhmtsrtp ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
Hocam Erzurum da düzgün biyer bulabildinmi. Bulabildiysen eğer tavsiyelerini bekliyorum
|
|
![]() |
|
tolike ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2011 Konum: ist.K.ÇEKMECE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
Hocam direksiyon pompasi degil arizan sarj dinamosu kojektorün bozulmuş araç kendini korumaya almiş sarjini ölçür yuksek sarj ettiginden farlari yakar direksiyon calismaz arizalar yanar airbag motor ariza stop isigi direksiyon abs iptal olur otomatik beyinden...Geçmiş olsun zamanla ampulleri tek tek patlatmaya başlar
|
|
![]() |
|
bozkurtum ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bozkurtum
Kardeş inanmayacaksın ama bugün benimde aynı şey başına geldi..-farlar açık kalmış akü süzmüş ..takviye ile çalıştırdım arabanın devri döndü..sağırlaştı ve direksiyonu sağa sola çevirince uğultu sesi gelmeye başladı ..ne oldu anlayamadım.. Bende erzurumdayım
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |