![]() |
|
2006 Peugeot 307 1.6 HDI turbo yükseltme? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
RenaCC ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2016 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Mart 2016 Saat 11:01 |
Merhaba arkadaşlar
Benim aracımın performansı güzel biraz daha artırmak istiyorum.Aracım 90 HP üzerinde sabit geometrili turbo var.Benim sorum şu ; 1.110 hp lik peugeot'un değişken geometrili turbosunu takabilirmiyim? 2.Takarsam performans artışı tahminen ne kadar olur? 3.Taktığım zaman uyumsuzluk ile karşılşırmıyım? 4.Aracım 180000 binde ama motor çok güzel.Yeni turbo takınca motorunda kurumlarının temizlenmesi gerektiğini okudum bir yerde.Ama 100000 üzerinde ki araçlara Carbon Clean önermiyorlar.Yeni turboyu taktığım zaman sıkıntı yaşarmıyım.CC yaptırmam gerekirmi? Yardımcı olurmusunuz.Şimdiden çok teşekkürler.
|
|
![]() |
|
RenaCC ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2016 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar bir turbocuya sordum.90 hp aracın turbosuna 110 hp aracın turbosunu takarsan çok birşey farketmez dedi.Performans artışı sağlayamazsın dedi.Yardımlarınızı bekliyorum.
|
|
![]() |
|
esstel ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2015 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yazılımla güzel değerler elde edebilirsin..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |