![]() |
|
ACİL YARDIM... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
iLLeGaL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2008 Konum: YenibosnA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 552 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2008 Saat 09:27 |
S.A. ARKADAŞLAR BENİM 106 XR İÇİN LASTİK FİYATI ALACAĞIM AMA LASTİKLERİN EBATINI BİLMİYORUM TÜM 106 LAR AYNI EBATTAMIDIR VE EBATLARI BİLEN VAR MI YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM...
|
|
Bugünü unut, dün geçti, acaba yarın var mı?
Gençliğine güvenme, ölen hep ihtiyar mı? Ya İslam'da erirsin, ya inkar'da çürürsün. Yol Mezar'da bitmiyor, GİRDİĞİNDE GÖRÜRSÜN |
|
![]() |
|
mertbarış ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mertbarış
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
üstünde yazmıyormu lastigin ebatı yazmıyorsa lastikciye yere götür baksın sana fiyat versin
|
|
![]() |
|
iLLeGaL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2008 Konum: YenibosnA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 552 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ÜZERİNDE ELBETTE YAZIYOR AMA HEM ARAÇ ŞU AN BENDE DEĞİL HEMDE BAKSAMDA ANLAMAM YANLIŞ BİR BİLGİ VERMEK İSTEMİYORUM LASTİKÇİYE.
|
|
Gençliğine güvenme, ölen hep ihtiyar mı? Ya İslam'da erirsin, ya inkar'da çürürsün. Yol Mezar'da bitmiyor, GİRDİĞİNDE GÖRÜRSÜN |
|
![]() |
|
mertbarış ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mertbarış
106 NX Lastik Ebatı 165/70 R 13T
106 XR Lastik Ebatı 165/70 R 13T 106 XS Lastik Ebatı 165/65 R 14H ( 3 Kapı ) 106 XS Lastik Ebatı 165/70 R 13T ( 5 Kapı ) 106 GTI Lastik Ebatı 185/55 R 14H yanılıyorsam düzeltiniz
|
|
![]() |
|
yardımın için sağolasın mert kardeş.
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mertbarış
sende sagol
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
185 -175 - 165 / 55 - 65 / 14
hepsi uyabilir.
|
|
![]() |
|
165 / 80 T 13 TL E3B MCL bu lastik ebatı uyar mı peki ?
|
|
|
![]() |
|
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Sen aracı satmıyacan mı..Boşa masraf yapma..
|
|
![]() |
|
ama sinan muayene geçiyor 2 gün sonra mayene yapmadan kimse almaz aracı hem vazgeçtim sayılır satmaktan yaza kadar binerim diyorum belki yazdan sonra piyasa düzelince tekrar satışa çıkartırım...
|
|
|
![]() |
|
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Anladım ok..
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Jantının kaç inç olduğunu bağlı kahraman |
|
![]() |
|
13" NORMAL 106 EBATI
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |