![]() |
|
kontak açıldığında teyp tekrar açılması hk. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
seamad ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 380 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Mart 2016 Saat 08:58 |
Arkadaşlar pionner bt6750 teyp aldım süper bişi çok memnunum en azından telefon ile konuşurken ceza yemiyorum artık : ) merak ettiğim şu teyp kontak kapandıktan 1 dk kadar sonra kapanıyor kumandadan kapı açma düğmesine bastığımda açılıyor bu esnada kontağı açıp araç çalıştırılırken tekrar kapanıp açılıyor saniyelik bir durum ama o zaman bluetooth bağlantısı kopabiliyor ve tekrar otomatik bağlanmıyor , kontak çalıştırıca kapanıp açılması engellenebilirmi açık kalsın istiyorum çalıştırma esnasında, teşekkürler.
|
|
![]() |
|
mimit ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 145 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende aynı cihazı kullanıyorum,montajı yapan arkadaş, kumandadan kapıların açılması durumunda teybin devreye gireceğini söyledi bende olur dedim ama kendisi bunu kullanışlı bulmadığını söyledi ve nasıl yaptı bilmiyorum ama kumandadan kapıyı açınca teyp çalışmıyor, sadece sol ön kapıyı açtığımda teyp çalışmaya başlıyor,sanırım bundan kaynaklı sizin yaşadığınız diğer sorunu yaşamıyorum,yani marş basma anında teyp kapanmıyor, benim aracım 406.isterseniz montaj servislerinden birisine uğrayıp durumu anlatın çözümü vardır muhakkak.
|
|
![]() |
|
seamad ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 380 |
Merhaba, siz montajı nerede yaptırdınız acaba ? bende ora ile görüşmek isterim teşekkürler. |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Teypten teybe degisiyor ama 2002 sonrasi 206lar icin ,
sari/yesil kalin kablo sasedir genellikle. Onun hemen yanindaki surekli besleme +12dir Sasenin 4lu seride hemen altindaki kontak +12dir onun altindaki ise bsi tetik+12dir. Siz teybin hafiza kablosunu sasenin yanindakine tetik kablosunu ise 4lu seride iki altindakine baglayacaksiniz. |
|
![]() |
|
fætih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 429 |
bağlayan arkadaşı tebrik etmek lazım. nasıl bir mantıktır kapıları açınca teypin açılması :D
arabaya iki tane 12v geliyor biri devamlı biride kontağa bağlı .bence orjinalt teyp ayarına dönerse sorun kalmaz.
|
|
![]() |
|
vallahi öyle kumandadan kapıları açınca teyp açılıyor :) bazan sinir oluyorum arabadan inmeden manuel kapatıyorum o zaman kumandadan açınca açılmıyor ama teyp kendi kendine kapandığında kumandadan açılınca bangır bangır çalıyor :)
|
|
![]() |
|
Gokcesel ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
Ben de teybi ilk taktırdığımda öyle ayarlamıştı kontağı kapatıyorum kapıları kitliyorum ama teyp 1 dakika sonra kapanıyor, kapıları açınca teyp de açılıyordu. Şimdi kontağa bağlı kontağı açtığımda açılıyor, marşa bastığımda kapanıp tekrar açılıyor benimki de
|
|
![]() |
|
Sercan Mungan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 503 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sercan Mungan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim aracımda montajı yaparken kontağa bağlıyorum demişti ama arabayı açınca çalışıyor kitleyince 2 dk sonra kapanıyor.Kontağa bağlamamış mı oluyor yani?
|
|
![]() |
|
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
Ali hocam reçeteyi yazmış es geçmemek lazım :)
Yeni teyplerinde çeşit çeşit huyları var
![]() |
|
__B0DRUMLU__
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |