![]() |
|
Direksiyon sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ibanez_022 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağustos 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibanez_022
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Mart 2016 Saat 23:39 |
Arkadaşlar Merhaba,
98 model 106 xr kullanıcısıyım. 6 ay önce direksiyon pompası arızalandı. Yenisi ile değiştirdim. 1 yıl öncede direksiyon kutusunda boşluk olduğu için tamir ettirdim. Şöyle bir durum vardı. Direksiyon pompası yeni olmasına rağmen, direksiyonu çevirirken sanki zorlanıyor gibi vııjjjj diye ses yapıyordu. Dün tamamen bozuldu. Yani direksiyon ağırlaştı. Pompayı söktürdüm. Aldığım yere götürdüm, garantili olduğu için tamir edildi. Kömürleri bitmiş. Bu kadar kısa sürede kömürleri biter mi? Tamir olduktan sonra yerine takıldı. Direksiyonu döndürürken yine pompa zorlanıyor vıjjj diye ses yapıyor. Aklıma direksiyon kutusu geliyor. Acaba direksiyon kutusunda sorun mu var? Direksiyon kutusu sıkışık olma ihtimali var mı? Cevaplar için şimdiden teşekkürler..
|
|
106 98 xr
|
|
![]() |
|
Baver Diyar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2016 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 73 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Baver Diyar
![]() ![]() ![]() ![]() |
direksiyon pompası orjinalmiydi yan sanayimiydi
|
|
BawerDiyar
|
|
![]() |
|
ibanez_022 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağustos 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibanez_022
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam onu bilmiyorum, ama eskisi elimde ve yenisi ile eskisi etiket ve markalarına kadar aynı. Ve o Vıııjjj sesi eskisinde de vardı. Eskisinin üretim tarihi de 1998 görünüyor. O yüzden orjinal olduğunu düşünüyorum.
|
|
106 98 xr
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |