![]() |
|
Orijinal urun |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ramazaneminaksu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mart 2015 Konum: OSMANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ramazaneminaksu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Mart 2016 Saat 23:18 |
307 1.6 benzinli aracına selenoid değişimi yapmayı düşünüyorum.yetkili serviste tek fiyatı 290 TL. Ama interneti araştırdığında peugeot parca satan sitelerde 120-150 TL arası bu kadar ucuz olması normal mi çünkü adamlar orijinal urun diye yazıyorlar sitelerine.
|
|
REA
|
|
![]() |
|
akundakci ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2016 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 281 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı akundakci
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim Araca orjinal diye usta 2 selenoid değiştirdik ve şanzuman yağı değiştirdik araç 20bin olmadan yine hata vermeye başladı bide gözüm gibi bakarım yan sanayi olabilir diye düşünüyorum ben 400 Tlye yaptırmıştım.
|
|
![]() |
|
blntctn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2015 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 451 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
forumun yönlendirdiği siteden parçayı alabilirsiniz war ise, GöKHaN bey yardımcı oluyordu bu konuda bi rahatsız edin isterseniz,
|
|
Peugeot 206 1.4 XT
Volkswagen Golf 1.4 TSI |
|
![]() |
|
ibrahim01 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2016 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim01
forumun önerdiği site ya da siteler hangileridir
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
ibrahim bey site bu orjinallik konusunda içiniz rahat olsun bende bir forum üyemizde ürün almıştır. |
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
ibrahim01 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2016 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim01
teşekkürler
|
|
![]() |
|
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
servisler satış yapmak yerine kaktırmaya çalışıyor normal dışarıdan birkac fiyat sorun ve orjinal yan sanayi arasındaki farkınıda sorun kafanızı rahatlatır
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Ürünlerin hepsini neredeyse ben ekliyorum. Orjinal olmayan orjinal yazmıyorum amaç peugeot kullanıcısını korumak doğru ürünü göndermek. www.peugeotturkiye.com tamamen bana ait yedek parça konusunda RSH Otomotiv le iş birliği yapıyoruz o kadar. Ürün resimlerinde de dikkat ederseniz hep peugeotturkey logosu var bilerek alt fonu o şekilde yaptırdım.
www.peugeotturkiye.com da bizim yani
![]() |
|
![]() |
|
ramazaneminaksu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mart 2015 Konum: OSMANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ramazaneminaksu
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.
|
|
REA
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |