![]() |
|
HARARET SORUNUN YARDIM LÜTFEN !!!!!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ersan206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2016 Konum: ordu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Mart 2016 Saat 20:14 |
MERHABALAR ARKADAŞLAR BENDE 206 VAR 1,4 BENZİNLİ VE BUNDAN 1,5 AY ÖNCE CONTA YAKTI VE USTAM DEĞİŞTİRDİ USTAM BİRAZ BİLGİLİ DEĞİL Dİ AMA BECERDİ YAPMAYI SONUNDA. ASIL SORUNUM ŞİMDİ BENİM ARACIMI DEVİRLİ KULLANINCA HARARETİM GÖZLE GÖRÜLÜR SEVİYEDE YÜKSELİYOR AMA FAN AÇINCA DÜŞÜYOR BİLGİSAYARA SOKTUM ARACI ORDA MÜŞÜRLE GÖSTERGE AYNI GÖSTERİYOR ARACI İLK YAPAN USTA DEVİR DAİMİ VE RADYOTÖRÜ TEMİZLEDİ AMA BU SORUN DEVAM EDİYOR BAŞKA BİR ÖZEL SERVİSE GÖSTERDİM ODA MOTORUN RAHAT CALIŞTIGINI SÖYLEDİ GAZ AYARINA GİTTİM GAZ REGÜLATÖRUNDE SIKINTI YOK DEDİ SORUN NE OLABİLİR
|
|
![]() |
|
Baver Diyar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2016 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 73 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Baver Diyar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam aracınızda hiç bir sıkıntı yok 2 sene 206 kullandım 42bin km yaptım ilk aldıgımda bende conta yaktım hepsinin kronik sorunu o 101 derecede fani birinci kademe acıyor 1.4 75bg 206 kullanırken helede sıcak havalarda bi gözünüz hararet göstergesinde olmalı. demem o ki aracınızı hiç kurcalatmayın aracınızı sürekli sıkıştırarak kullanıyorsanız fanı dügmeli yaptırın 90'a geldiginde siz kendiniz acın fani malatyada bu uygulamaya 25tl alıyorlar
|
|
BawerDiyar
|
|
![]() |
|
ersan206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2016 Konum: ordu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkur eferim kardesim ama conta yakmadan önce böyle yapmıyordu bende anlamadım zaten tekrar tesekkur ederim
|
|
![]() |
|
Baver Diyar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2016 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 73 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Baver Diyar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam benimkide aynen öyleydi 40 binde aracı aldım 50 binde conta yaktım ozamana kadar hiç hararet sorunu olmuyodu contayı degiştikten sonra oldu 101 de fan acar oldu araba 80 binde aracı sattım hep dikkatli kullanmak zorunda kaldım. Bide şöyle düşün kardeşim demek ki biz farketmeden hararet yaptırmışız kı arabaya conta degişmisiz
|
|
BawerDiyar
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Peugeot lar genellikle sıcak çalışan motorlardır yüksek hararet normaldir aynı sıkıntı bende de oluyor ama tek fark bende çift fun var bir tanesi hararet yükselince hemen açıyor ama ötekini ben içeriden düğmeli yaptırdım aşırı sıcaklarda hemen açarım ...
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |