![]() |
|
307 130 km hızı gecmiyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Yesilkurt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2016 Konum: Temirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yesilkurt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Mart 2016 Saat 18:19 |
Arkadaşların öncelikle herkese merhaba aramıza bugün katildim 307 1.4 comfort 2006 model araç satın aldım aracın bazı sorunları dikkatimi çekti uzun yolda gazda 130 km hizi geçmiyor benzinli de 150 km hızı geçmiyor bakımları 1 ay ince yapılmış hava filtresi yağ fitresi yağı yeni değişti kelebek boğazı temizlendi acaba sorun ne olabilir.
|
|
![]() |
|
Yesilkurt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2016 Konum: Temirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yesilkurt
![]() ![]() ![]() ![]() |
Telefonla servisi aradim 1.4 motorun benzindeyken 150 gazda 130 km hızı geçmemesi normal dedi şaşırdım sizdede boylemi
|
|
![]() |
|
ssakyel ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2015 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam motorun durumuna bağlı birazda.Bence normal bu hızlar.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yesilkurt
Araç 110 binde ilk arabam 220 ibre koymuşlar benzinde 150 km hızı geçmemesi ilginç geldi.
|
|
![]() |
|
ibrahim01 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2016 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim01
yok öyle bir kısıtlama. geçmiyorsa bir sorun vardır
|
|
![]() |
|
ssakyel ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2015 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
Benim 206 da 1,4.Lpg ile 140 a yaklaştım.Yolun durumu da çok etkiliyor.Bazı yollarda siz farketmesenizde gizli eğim oluyor.Aracın çekişinde,performasında bir sorun yoksa çok önemli değil.Artık 100'ü geçmiyorum zaten
![]() |
|
![]() |
|
alfonsoxxx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2015 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alfonsoxxx
307 1,4 hdı dizel 2 kişi (180 kg civarı) ile düz yolda 165 felan rampa aşşağı yatırabilir ibreyi
|
|
![]() |
|
Baver Diyar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2016 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 73 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Baver Diyar
1.4 75bg 2009 model sedan 206 ile ankarada otobanda gişelere dogru ınerken tüpte 200 yaptım düz yolda rahat 170 yapıyodu. Araç 82 bindeyken 20 milyara sattım
|
|
BawerDiyar
|
|
![]() |
|
Mhsn ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2016 Konum: Afyon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Benim araç 307 1.6 HDı turbosu arızalandı beyaz duman attı. Usta turboyu değiştirdi şimdi arabanın çekişi düştü 170 km'yi geçmiyor ayrıca egzoz dan ses geliyor sordum katalizör dolduğu için çıkarmış ondan ses geldiğini söyledi hızın 170 i geçmemesini de pompalara bağladı. Bana yardımcı olur musunuz...
|
|
![]() |
|
cnrx9004 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Mart 2016 Konum: SANCAKTEPE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
kardeş düz ve rüzgarsız yola o bahsettiğin aracın en kötü 180 ne yaslaması gerekir şuanki durumuna bakarsak jant lastik ebatın ve debriyaj sistemi bu durumu etkileyebilir
|
|
XGB17S
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |