![]() |
|
Araç muayenesinde tavan folyo ve abart egzoz sorun |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bozlak ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Nisan 2015 Konum: Kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Mart 2016 Saat 03:51 |
Arkadaşlar 28 martta aracımın muayenesi var.Geçen yaz aracımın tavaninda solma başladığı için siyah folyo cektirdim ayrıca abart egzoz var muayenede sorun cikartirlarmi?
|
|
Peugeot 206 1.4 X-LİNE
2004 Model |
|
![]() |
|
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eksoz olayını bilmiyorum ama. tavandaki folyodan kalma ihtimaliniz cok yüksek. O anki teknisyenin insiyatifine kalmış bir konu.
|
|
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
|
![]() |
|
akundakci ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2016 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 281 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı akundakci
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
başına gelen yok demekki :)
|
|
![]() |
|
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
benimde arabanın tavanında siyah folyo vardı araba kırmızı kaldım muayeneden. Agır kusur lu olarak. sonra tekrar randevu aldım hem muayene hemde reng tespiti için aracın rengi kırmızı siyah yazıldı emniyete gittim tesipt raporuyla birlikde birde 50 tllik boyacı faturası götürdüm şu plakalı aracın tavanını siyaha boyadım gibisinden ruhsatı değiştirdim ruhsatta arabanın rengi kırmızı siyah oldu.
|
|
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
|
![]() |
|
bozlak ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Nisan 2015 Konum: Kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
Ruhsatı değiştirmeye uğraşana kadar söktürmek daha iyi bence.Arkadaş kırmızı plastidip boya al folyo üzerine atalım muayeneden sonra plastidip boyayı sökersin diyor ama mantıklımı bilmiyorum.
|
|
Peugeot 206 1.4 X-LİNE
2004 Model |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Ruhsata işletmeniz gerekiyor tavan rengini aksi taktirde kalırsınız.Ayrıca abartı egzos yasaklı bir uygulama bu yüzdende sıkıntı çıkar.Yapmanız gerekenler belli tavanı ruhsata işletip egzosu söküceksiniz,başka bir sıkıntı yoksa tertemiz tasasız dertsiz muayneden geçiceksiniz.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Muayeneden geçtim tavanda folyo üzerine plastidip boya uyguladım.Sadece egzozu değiştirdim.
|
|
Peugeot 206 1.4 X-LİNE
2004 Model |
|
![]() |
|
ssakyel ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2015 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
Geçmiş olsun
![]() |
|
![]() |
|
ALLEX ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1307 |
Arkadaşlar benim de buna benzer bir merakim var.bilgisi olan ya da basina gelen cevaplarsa sevinirim.(hazir acilmis konuyu bulunca faydalanmak lazim.)
Az cok benim arabayi biliyorsunuz.Tavan haric boyali olarak aldim.Boyaya tekrar ihtiyac var diyemem ama daha iyi olabilir diyorum.Tavandaki renk de sola sola kalmamis.iste durumlar boyle olunca ben araci alirken ruhsata "Altin sarisi" olarak islettim. Şimdi sorum su; Ruhsatta altin sarisi gectigine gore bunu chrome gold vinil kaplama yaptirsam başim agrir mi ,muayaneye 13 ay var deger mi degmez mi. Bu kaplama kaca mal olur. Boyatmak istesek on numara iscilik yapan usta ve maliyet hakkinda bilgisi olan varmidir. Bildiginiz uzere uzuuuun yazilar yazan klawyesi dusuk biriyim [:s ![]() Ancak arabami seviyorum satmaya degil binmeye calisiyorum.zaten kilometre 400 bine geldi ama masallah iyi durumda. 10 gun once kizimi evlendirdigim icin parasal olarak onumdeki iki ay pek para ayiramam ama sonra adam gibi makyajlarim.yarasin aslanima ![]() Okumaya zaman ayiran herkese saygilar, tesekkurler. Düzenleyen ALLEX - 29 Mart 2016 Saat 10:37 |
|
MORALİ AĞRIYOR....
|
|
![]() |
|
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
konu hakkında pek bilgim yok ama boya konusunda 106 sayfalarında bu ustanın çok iyi oldugunu herkesler söylüyor bu arada hayırlı olsun Allah bi yastıkda kocatsın rabbim torununuzu kucagınıza almayıda nasip etsin
https://www.facebook.com/altunb52?fref=ts |
|
i
![]() |
|
![]() |
|
ALLEX ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1307 |
Tesekkurler kardesim . rabbim herkese evlatlatinin murvetini gostersin insallah. Ama torun dene hemen yahu dede olmaya hazir diiiiiliiiim ![]() |
|
MORALİ AĞRIYOR....
|
|
![]() |
|
Arabanın orjinal rengi neyse ona bakıyorlar muayenede benim araba kırmızı tavanda solma başladığı için piyano black siyah folyo kapatmistim folyoyu tekrar söktürmemek için plastidip kırmızı boya uyguladım.
|
|
Peugeot 206 1.4 X-LİNE
2004 Model |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |