![]() |
|
206 Konfor İçin Önerisi Olan |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Mart 2016 Saat 00:11 |
Merhaba arkadaşlar,malumunuz 206 öyle aşırı konforlu bir araç değil yaşıda yerinde ancak geçen senelere göre son zamanlarda aracım baya bir konforunu kaybetti.Bozuk yollarda içim gidiyor,çukurlarda kasislerde tamamen duruyorum,nerden gitsem diye düşünüyorum.Amortisörlerde boşluk yok,lakırtı takırtı bir sorun yok,yaylar orjinal yayları ama bir kontrol yapmadık onlar için,lastik ebatları orjinal ebatlarında 175/65/14.Kullandığım lastik basıncı 31-32 PSI genelde.Rot-balans tüm ayarları yapılı ön takım bakımlı sorun şu ki amortisör olsun yay olsun ne önerirsiniz bu durumda aracın bozuk yollarda daha az sarsılması için ?
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
valla yapılması gereken hersey yapılı bence belki lastiklerde daha yumusak bir markayla degişim yapılırsa degişim gosterir ama yollarımızda cook kotu oldugu için bişey diyemiyorum bn 195-50-15 ebatlarla az bozuk bir yol yada tas doseli yollarda sinir krizi geciriyom dugun konvoyu gibi yapıyom yolu :D :D
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok haklısın söylediklerine katılıyorum :) özellikle taş döşeli yollar ve şu kemerler.Lastik dediğin gibi mutlaka etkiler,öyle çok iyi lastik kullandığım söylenemez şuanda zaten yaz başı yenileme planım olduğundan bu sefer ilk tercihim yumuşak lastiklerden yana olacak,maddiyatı 2.plana koydum.Ancak konuyu asıl açma sebebim şu ben bu aracın bu lastıklerle bu haliyle konforundan oldukça memnundum son zamanlarda rahatsız olmaya başladım buda demek oluyor ki bir sıkıntı var ama ilacım ne şuan tam tespit etmiş değilim.
Düzenleyen samet206 - 21 Mart 2016 Saat 01:30 |
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Şunu değiştirdim,şu bakımı yaptım durum daha iyi oldu diyen konu hakkında tecrübe edinen fikir verebilcek arkadaşlarım yokmu.Takipteyim,teşekkürler...
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |