![]() |
|
abs breaking system fault hatasi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
selahattin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mart 2015 Konum: kazakistan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı selahattin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Mart 2016 Saat 16:32 |
selam arkadaslar! dunden beri aracimin abs isigi yanip duruyor. ben de pp2000 hatanin nedenine baktim ve sag on tekerlek hiz sensoru surekli ariza diye gosterdi. neyse soktum tekeri ve sensoru temzleyeyim dedim. sensoru temizledim yerine taktim. hata kodlarini sildim.araci calistirdim ve bir muddet yurudum arac 3uncu vitese gelince yine abs isigi yandi, ve durdum arac daha sonra kendini 3uncu vuteste sabitledi. galiba sanziman kendini korumaya aldi. tekrar hata kodunu okudum ve ayni ariza. sanzimanda ariza kodu aradim ayni sekile hiz sensoru sinyal yok diye yaziyordu. abs hiz sensorunun tamiri falan var mi yoksa yenisini mi almak lazim. yabi hata kodunu sildikten sonra bir muddet abs aktif oluyor. on taraftan tik tik diye ses geliyordu, yavas gittigim halde frene basinca abs aktif oluyordu. abs isigi yaninca ne ses kaldi ne absnin aktifligi.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sensör değişecek hocam başka çaresi yok 307 ler koronik bir problem.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
selahattin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mart 2015 Konum: kazakistan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı selahattin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
simdilik sorun cozuldu gibi. tekerlegi sokup iyice bi temizledim sensoru ve sensorun takildigi yeri. yine hata verirse artik yenileyecez.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |