![]() |
|
307 motor stop etmeme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kennax_06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mart 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kennax_06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Mart 2016 Saat 14:23 |
Selamünaleyküm arkadaşlarım kardeşlerim
Bu arızayı forumda araştırdım ancak bulamadım arıza şöyle arabayı stop edip anahtarı elime almama rağmen arabanın motoru hala çalışıyor. motoru durdurmak içinde frene basıyorum motor duruyor araba yarım kontak moduna geçiyor. frene iki üç defa pompaladığımda araba komple kapanıyor. bu şlemleri yaparken anahtar elimde yada cebimde oluyor. başına böyle bir sorun yaşamış arkadaşlardan yardım talep ediyorum ne yapmam gerekmektedir. elektrikçiye gittinde beyninde sıkıntı olduğunu söyledi araba sonradan eklenen hiç bir elektrik aksam yoktur. araç 307 1.6 benzin/lpg 2002 model şimdiden teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
themurat54 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2014 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 284 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı themurat54
![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok enteresan ilk defa duyuyorum bu arızayı. İnşaallah en yakın zamanda az maliyetle sorun çözülür.
|
|
Peugeot 206 Sedan
2007 Model, Comfort, 1.4, 75 HP, Benzin/LPG |
|
![]() |
|
kennax_06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mart 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kennax_06
birine götürdüm beyin arızalı diğerine götürdüm tesisatta kaçak var diyor bende anlamadım değişik bir araçmış
|
|
![]() |
|
Gokcesel ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İlk defa böyle bir arıza görüyorum çok garibime gitti arabanın frene basarak motorun durması. Arızayı çözdüğünüzde sonucu buraya yazarsanız sevinirim merak ettim açıkcası.
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3070 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kontakta problem olabilir mi acaba.bende ilk defa duydum ilginç bir arıza
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kennax_06
ustaya sorduğumda kontak sorun teşkil etmez dedi ama bakiyoz henüz bulamadık
|
|
![]() |
|
akundakci ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2016 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 281 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı akundakci
bence kontakta problem olma ihtimali yüksek tabi kontak beyin bağlantısını kastediyorum
|
|
![]() |
|
Baver Diyar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2016 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 73 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Baver Diyar
Immobilizerlı araçlarda böyle bu durumun imkani yok kontağı soktuğunuzda yerde cip algılayıcı var anahtardaki cipi algılamadı durumda hayatta çalışmaz .siz kontak anahtarınızın yedegini yaptırın tabi yaptırdıgınız anahtar cipsiz olacak eger o anahtar arabayı calıstırırsa arızanız kesinlikle Immobilizer sistemiyle ilgili bir sorundur
|
|
BawerDiyar
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kennax_06
arabanın çalışmasında sorun yok gayet güzel çalışıyor sorun anahtarı çevirip çıkardığımda halen çalışıyor bu hafta tekrar gidecem bakalım inşallah çözülür
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |