![]() |
|
Bu sorunlari bir turlu cozemedim |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
baya1994 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ocak 2016 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 51 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Mart 2016 Saat 00:51 |
206 1.4hdi aracim var dizel aldigimdan beridir isitma buji isigi yanmiyor 1 kere yandi oda 1 sn falan ustaya goturdum calisiyor dedi elektirik var dedi ama sabahlari zorlaniyor calismasi icin hatta calisinca kara duman cikariyor. Bu yuzden 2 kere aku bosaldi nasil hallederiz bu sorunu. Sigortalara baktim sorun yok gibi. Ayni zamanda ilk marsta zorlaniyo sonra hizlaniyo araba isindiktan sonra tek marsta calisiyo arac
|
|
![]() |
|
xmen ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2014 Konum: HATAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 913 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam ısıtma bujilerinin çalışması çok önemli değil, şöyle ki benim aracimda da çalışmıyordu hatta buz gibi havada kar altında bile tek marsta çalışıyordu.bana mazot filtresinde sıkıntı var gibi geldi
|
|
2005 Peugeot 307 1.4 hdi
1997 Opel Vectra 1.6 16v CD 2003 renault clio 1.5 DCI 2006 peugeot 307 1.6 HDI 2006 ford fiesta 1.4 TDCI |
|
![]() |
|
alfonsoxxx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2015 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alfonsoxxx
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
işmakinasında öyle bir önemli faktör'ki ısıtma bujileri 200 amper 2 adet akü ile marş aldıramıyorum ısıtma olmadan :) ufak büyük ne türlü lursa olsun dizelde ısıtma bujısının faydası yüksek diye düşünuyorum |
|
![]() |
|
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
Kızdirma buji lambasi bendede sadece cook soguk havalarda yandi normal gunlerde iki yildir hic yanmadi akunuzde sorun olabilir belki tarihi gecmistir yada baska bi atesleme sorunu bi ustanin bakmasi en iyisi
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
![]() |
|
baya1994 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ocak 2016 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 51 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ustalar usta olmadigi icin elletmek istemiyorum. Termostattan dedi degistirdi. Calisan parcayi degistirdiler ama yine ayni akude sorun olabilir belki araba calistiktan 5 dk sonra kontagi kapatiyorum tekrar acinca hemen calisiyo sarj ediyo demekki akuyu sonra basiyor
|
|
![]() |
|
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
Akulerinde belli bir sure kullanma omru varmis aku eskiyse yapar benim kendi aracimdada alirken eski aku varmis hic bir sorun gec alma dahi yokken bi anda aku elektrigi kesti
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |