![]() |
|
İlk çalışmada zor çalışıyor 206 1.4 hdi 2005 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
byildiz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mart 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Mart 2016 Saat 13:30 |
Merhaba arkadaşlar abiler aranıza yeni katıldım afım brktaş yaşım 26 başıma geleni paylaşmak istedim.
2 hafta önce pejo 206 1.4 hdi aldım exper yaptırdım 200 tl masraf yaparsın oda keyfi dediler.Aldığımda araç basıktı 17 jant var 205 40 17 lastik arka çamurluğa iç davlumbaza sürtüyor.Herneyse arabayı kaldırmak için özel tamir servisine verdim onu yaparken motor takozuda arızalı çıktı 250 tl masraf yaptım.daha sonra triger devirdaim vites pimleri antüfiriz derken 630 da öyle masraf yaptım i.Sonrasında araba ilk çalılmada zorlanıyo hava yaptığını düşündük mazot hortumları değişti mozot filtresi değişti olmadı en son enjektöre vardı enjektörler söküldü test edildi 4 ü arızalı tamir edilecek 1100 tl 200 de usta 1300 tl de böyle sorun çözülecekmi bakalım arabayı bugün alacam daha önce 206 roland gaross ve 307 1.6 hdi araçlarım vardı ama yinede pejodan vazgeçemiyorum bütçeye uygun isteği karşılıyan tek araba bana göre. Durumlar böyle başına gelen varsa ne çekti ne yaptı veya arızası olan varsa buralara varabilirsiniz teşekkürler |
|
![]() |
|
byildiz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mart 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Adım bektaş kusura bakmayın yanlış oldu.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
hoş geldin bektaş aracın hayırlı olsun problemin için yapılacak herşeyi yaptırmışsın zaten enjektörler yapılınca düzelecektir büyük ihtimal sorunun. ama jantlar çok büyük o motor için aracı gerçekten çok yorar ama görünüşü olarak tabi kide güzel gözüküyordur.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Hoşbuldum aracın görüntüsü çok güzel fakat şey düşünüyorum 307 araçlarımızın jantı 16 205 55 16 olması lazım 1.4 lere bunları takıyorlar kullanıyorlar 307 kasa daha büyük 206 için çok sıkıntı olacağını düşünmedim ama yakıtı illaki oynatıyordur.insan görüntüden vazgeçemiyor.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |