|
407 digital klima sol taraf ısınmama sorunu hakkın |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
delidervis0719
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Mart 2016 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı delidervis0719
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 15 Mart 2016 Saat 10:06 |
Merhaba Arkadaşlar
2006 model 407 executive sahibiyim...aracımdaki çift yönlü klimanın sol tarafı ısıtmıyor fan şeklinde çalışıyor ve soguk ılık karısımı hava ufluyor.sağ tarafında bir sıkıntı yok sıcak ufluyor...ayarlamalarda bir sıkıntı yok iki tarafıda eşit şekilde aynı dereceye getiriyorum ya da maximum yapıyorum...ilk olarak uzun yolda farketmiştim bu durumu fakat aracın km si arttıkça sol tarafta ısınmaya başlamıştı...arabayı cok tanımadığım için (yeni aldığım için) ayarlardandır diye düşünmüştüm...fakat dün şehiriçinde iki tarafı açtım yine maksimumda... aynı sorunla karşılaştım sol taraf soguk ılık karısımı ufluyor sağ tarafta sıkıntı yok...nedeni ne olabilir acaba ? internetten arastırmalarıma göre klape kırılması sorunu oluyormus 407 lerde omudur bilmiyorum eğer klape ise göğüsün sökülmesi gerekiyormuş ve de bu benim istediğim bir durum değil...başka alternatif varmıdır bu sorunla karşılaşan ya da bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse sevinirim...
|
|
mistercasper
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2013 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mistercasper
|
Hocam.göğüs sökülmeden malesef kurtuluş yok klima kazanı açılıp krışan klepe yenisiyle degişecek siz.açtırmışken sağ taraf içinde değişim yaptırın
|
|
Efkan
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Mart 2016 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=27711 bu konuyu bir incelemenizi tavsiye ederim.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Efkan
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Mart 2016 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Gögüs sökülmeden çare yok
|
|
delidervis0719
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Mart 2016 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı delidervis0719
|
göğüs sökülecekse cok iyi bir usta lazım referanslı...tekrar toplaması zahmetli olur yoksa kalsın öyle napalım :)
|
|
delidervis0719
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı delidervis0719
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |