![]() |
|
2004 307 1.6 Jant Tavsiyesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
onat55 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2015 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Mart 2016 Saat 22:45 |
Arkadaşlar merhabalar. 2004 model 307 XT 1.6 16v 110 hp benzinli aracım için jant tavsiyelerinizi bekliyorum. Aracımın üzerindeki mevcut jantlar krom kaplamalı 17 inç ve tahminimce oldukça ağır. Konfor konusunda oldukça kötü ancak yol tutuş konusunda oldukça tatmin edici. Doğal olarak yakıt tüketimi yüksek ve performans da potansiyelin altında gibi bence. Bu nedenle 16 inç ya da fabrika çıkışı boyutları olan 15 inç jant a geçiş yapmayı düşünüyorum. Sizce 16 inç mi yoksa 15 inç mi almalıyım jantlarımı ? Artıları ve eksileriyle beraber tavsiyelerinizi rica ediyorum. Teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
fætih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 429 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
16 xs jantı bulursanız kaçırmayın :)
|
|
![]() |
|
onat55 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2015 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
"Ariane" sanırım bahsettiğiniz jantların model adı :) 16 inçlik xs jantlarının da diğer 16 lıklara göre epeyce ağır olduğunu duymuştum. Geçenlerde orjinal xs jantlarından buldum ama sürtmeler ve çizikler çoktu almaya gitmişken vazgeçtim :)
|
|
![]() |
|
ARDADOGAN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ARDADOGAN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
RC 5 kol 17'' birde spor yay koyarsan arabanın duruşu değişir e tabi haliyle konfordan fire vermiş olacaksın birde aynı cantın 16'' olanını 205*55*16 lastikle takarsan orjinal olur cok tatlı durur ama öyle sportif aman aman olmaz ama güzel konforlu ve güvenli durur..
nete peugeot 307 RC 5 kol yaz bak güzel jant bu arabalara zaten başka jant böyle yakışmıyor
|
|
SEZARIN HAKKINI SEZARA VERİCEKSİN
|
|
![]() |
|
Hocam rc jantları da biliyorum ancak orjinali 17 inç sanırım. Replika jant kullanmanın bir zararı olur mu veya dezavantajları nelerdir? Rc jantların replikaları var piyasada 16 inç olarak Düzenleyen onat55 - 15 Mart 2016 Saat 14:04 |
|
![]() |
|
ARDADOGAN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ARDADOGAN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Araanın orjinali15'' 195*65*15 lastik oluyor replika orjinale göre biraz daha dayanıklıkda ikinci sırada yani yamulma bükülme kırılma olabiliyor ama jant kırıldı kaza yaptım diyene raslamadım zaten jantı kıracak kadar sert bir cukura düşersen kacınılmaz son orjinal jantdada bulur seni
http://forum.donanimhaber.com/m_43336919/tm.htm bu linke bir bak senin arabanın aynısı 5 kol spor yay ama belliki 5cm düşürmüş türkiyede sıkıntı olur ama cooook tatlı olmuş fikir edinirsin
|
|
SEZARIN HAKKINI SEZARA VERİCEKSİN
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |