Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU >Modifiye ve Tuning Bilgileri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Ayna altı led montajı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Ayna altı led montajı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ALLEX Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ALLEX Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Ayna altı led montajı
    Gönderim Zamanı: 13 Mart 2016 Saat 19:06
Arkadaslar , kendi imkanlarımla yaptığım uygulamayı paylasmak istedim.

ledler:20  tl
toplamda 1 metre kablo
izole bant  + ugraşmak 

tüm maliyet bu kadar. Uygulama süresi maksimum 1 saat

eli yatkın olmayanlar için olsun olsun 3 saat
resimler  buyrun.

4

MORALİ AĞRIYOR....
Yukarı Dön
Barut Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Barut Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mart 2016 Saat 20:45
Elinize sağlık güzel olmuş.
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver
206 1.4 Feline
206 1.6 Xs
206 1.4 Bva Colorline
Yukarı Dön
tarantula_tr Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tarantula_tr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mart 2016 Saat 21:39
Elinize sağlık gerçekten çok şahane olmuş :)
Yukarı Dön
ALLEX Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ALLEX Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mart 2016 Saat 22:34
Orjinalini yazan: tarantula_tr tarantula_tr Yazdı:

Elinize sağlık gerçekten çok şahane olmuş :)

Teseskkurler,

Uygulamayi yaparken cevremdekiler biraz abartiyorsun falan dediler ama bitince meraklilari cogaldi hatta bana da yapalim diyenler epey ama epey cok.

Sadece gorsellik degil bence bu uygulama, yagisli havalarda araca binerken camura basip arabayi batirmaktan kurtarsa kardir bence.

Ledler 20 tl ama ic dis araba yikama en az 20 tl.kendini hemen amorti ediyor desek prensip olarak yanlis olmaz.

Karakoy bankalar caddesinde bu ledleri satan yerler mevcut.tavsiye ederim
MORALİ AĞRIYOR....
Yukarı Dön
Gokcesel Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Gokcesel Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mart 2016 Saat 22:44
Elinize sağlık güzel olmuş. Montajı hakkında biraz detay yazarsanız yapmak isteyenler için biraz da olsa rahatlık olacaktır. Ayna sökümü, Elektriği nereden aldınız gibi şeyler mesela. İyi forumlar Clap
Yukarı Dön
samet206 Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı samet206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mart 2016 Saat 23:55
Bencede çok çok önemli bir uygulama değil ama işinize yarıyorsa araç üstünde abartmak gibi birşey söz konusu olamaz sizin işinizi görüyorsa kullanım açısından o tamam demektir.Güzel olmuş güle güle kullanın,ayrıca bende uygulama hakkında detaylı bilgi verilirse daha yararlı olucağı görüşündeyim.
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı...
Yukarı Dön
tarantula_tr Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tarantula_tr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Mart 2016 Saat 00:32
Tahminin @ALLEX arkadaşımız tavan lambasindan elektiriğin alıp montaj yapmis
Yukarı Dön
ALLEX Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ALLEX Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Mart 2016 Saat 09:34
Orjinalini yazan: Gokcesel Gokcesel Yazdı:

Elinize sağlık güzel olmuş. Montajı hakkında biraz detay yazarsanız yapmak isteyenler için biraz da olsa rahatlık olacaktır. Ayna sökümü, Elektriği nereden aldınız gibi şeyler mesela. İyi forumlar Clap

Forum ana sayfasi nasil yapilir bolumunde dikiz aynalarinin sokulmesi anlatilmis

http://peugeotturkey.com/nasilyapilir/206-dikiz-aynasinin-sokulmesi-98

Fotograflar gorunmuyor ancak sokmek pek de zor degil aslinda.

Ek olarak tavan lambasinin kapi tetiklemesinden alinan ince yesil renkli olan hattan paralel cekerek ayak ve ayna hattina toplamda 4 hat cektim.
İsin en zor tarafi kapi kasa arasindaki koruklu hortumdan kablolari cekmek oldu . bunu hallettikten sonrasi zaten herkesin yapabilecegi bisey.
Tavan aydinlatmasindan ekstra olarak bir uc daha cekip 6 amperlik diyot ile far rolesine bir hat daha hazirladim ama henuz baglamadim.
Bu hatti da fallow me home ozelligi olarak kullanabilirsiniz.

Benim ayak ve ayna hattina cektigim ledler kontak kapatilinca kapiyi actiktan sonra devreye giriyor ve kapilari kilitleyince azalarak sonuyor ve hos bir goruntu cikti ortaya.ancak kilitli araci kumandadan acinca tavan ayak ve ayna alti ledler hemen devreye girip yaniyor.kontagi crvirince otomatik olarak sonuyor.Şayet bagaj veya kapilardan biri tam kapanmadan araci hareket ettirirseniz tum ledler yanip sonuyor.emniyet acisindan da farkedilebilirlik sagliyor.

Mobilden cevap yazdigim icin foto eklemem zor oldu ancak en kisa zamanda detayli foto hatta video eklemeye calisacagim.
Kismetse fallow me home ozelligini de aktif edersem tum arkadaslara daha detayli bilgi sunabiluriz.

Okuyan ve fikirlerini paylasan herkese tesekkurler , saygilar.

Yakin zamamnda planladigim fonksiyonellik kazandiracak bilgileri de paylasacagim insallah.
MORALİ AĞRIYOR....
Yukarı Dön
yasin emre Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yasin emre Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Mart 2016 Saat 10:15
çok güzel olmuş emeğinize değmiş.
Yukarı Dön
OguzhanKucuk61 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı OguzhanKucuk61 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Mart 2016 Saat 11:25
Şahane olmuş bence. Güle güle kullanın. O LED'lerin ismi nedir acaba ? Ben bu zamana kadar sadece şerit led kullandım da :)
Yukarı Dön
ALLEX Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ALLEX Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Mart 2016 Saat 14:00
Orjinalini yazan: OguzhanKucuk61 OguzhanKucuk61 Yazdı:

Şahane olmuş bence. Güle güle kullanın. O LED'lerin ismi nedir acaba ? Ben bu zamana kadar sadece şerit led kullandım da :)

Piyasada kartal gözü diye tabir ediliyor
Ama ucu mercekli led deyince de satin alabilirsin
MORALİ AĞRIYOR....
Yukarı Dön
KILIÇ Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı KILIÇ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Mart 2016 Saat 15:28
Cok güzel olmuş eline emeğine sağlık abi. 
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah
2005 Opel Corsa Lila
2000 Clio sümbül Gri
2003 307 XT Lacivert
2004 Palio Go Kırmızı
2005 307 XR Gri
2006 206 Desing Kum gri
2003 c3 Kırmızı
Yukarı Dön
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı OguzhanKucuk61 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Mart 2016 Saat 19:54
Orjinalini yazan: ALLEX ALLEX Yazdı:

Piyasada kartal gözü diye tabir ediliyor
Ama ucu mercekli led deyince de satin alabilirsin

Eyvallah hocam. Panç ucu da veriyorlar mı bunlara uygun
Yukarı Dön
ALLEX Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ALLEX Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Mart 2016 Saat 20:14
Gerek yok zaten aynalat plastik.normal matkap ucu kullanin maksimum matkap capi 9,5 mm olsun
Delik ne kadar kucuk olursa o kadar iyi olur ayrica ayna altindan icine su girmez.ic taraftan da silikon uygularsaniz daha saglikli olur.
MORALİ AĞRIYOR....
Yukarı Dön
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı OguzhanKucuk61 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Mart 2016 Saat 20:24
Teşekkür ederim, çok güzel bi uygulama inşallah bize de nasip olur :)
Yukarı Dön
ALLEX Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ALLEX Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Mart 2016 Saat 16:05
Orjinalini yazan: Gokcesel Gokcesel Yazdı:

aynaların sökülmesi ile ilgili video eklemek istedim. umarım birinin işine yarar.

Düzenleyen ALLEX - 28 Mart 2016 Saat 16:16
MORALİ AĞRIYOR....
Yukarı Dön
ALLEX Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ALLEX Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Nisan 2016 Saat 11:53

inşallah kardeşim.

istanbul özellikle avrupa yakasında olup bu uygulamayı yapmak isteyen arkadaşlar varsa elimden geldiği kadar yardımcı olurum.
aslında çok kısa ve basit bişey ama biraz el becerisi ile daha kolay .
MORALİ AĞRIYOR....
Yukarı Dön
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı OguzhanKucuk61 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Nisan 2016 Saat 16:22
Orjinalini yazan: ALLEX ALLEX Yazdı:

inşallah kardeşim.

istanbul özellikle avrupa yakasında olup bu uygulamayı yapmak isteyen arkadaşlar varsa elimden geldiği kadar yardımcı olurum.
aslında çok kısa ve basit bişey ama biraz el becerisi ile daha kolay .

Keşke İstanbul'da olsaydım. Çevremde yapacak biri yok diye askıya aldım. Kolay bir yolunu arıyorum. Aynaları söküp eve çıkardım. Bi inceledim. Orasını burasını kurcaladım. Kırılır diye çok da üstünde duramadım. Ayna söküm videosu görünmüyor bende. Bir daha eklemeniz mümkün müdür ?
Yukarı Dön
xdesign_206 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı xdesign_206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Nisan 2016 Saat 16:57
Elinize emeğinize sağlık çok güzel bi uygulama olmuş bende bu uygulamayı yapmak istiyorum müsait bi zamanda inş.
Peugeot 206 xdesign 1.4hdi(2006)
Yukarı Dön
ALLEX Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ALLEX Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Nisan 2016 Saat 08:15
Orjinalini yazan: xdesign_206 xdesign_206 Yazdı:

Elinize emeğinize sağlık çok güzel bi uygulama olmuş bende bu uygulamayı yapmak istiyorum müsait bi zamanda inş.

Kardes, bayrampasa rami gaziosmanpasa civarlarinda isen yapacagin zaman cagir yardimci olurum.maliyeti pek yok zaten sadece zaman ayirmak yeterli.
MORALİ AĞRIYOR....
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 2011 Peugeot 308 - Elektrik Devre Arızası son mesaja git 6850 10 Alphanet
konu icon P tuşu son mesaja git 435 0 Ahmet2341
konu icon Üyelerimizin Meslek Bilgileri son mesaja git 12639 527 Saido26
konu icon 106 gti almak istiyorum yardımcı olursanız çok svi son mesaja git 570 0 Burak307xsi
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 328 0 Sezgindogan
konu icon 3008 1.2 puretech motor arızası son mesaja git 5115 1 Saido26
konu icon Yol bilgisayarı ayar son mesaja git 593 0 Adil.g
konu icon 206 1.4 felline benzinli son mesaja git 387 0 ercanqnc
konu icon 407 emniyet kemeri ön gergi ve airbag hatası son mesaja git 652 0 Xbulut46
konu icon Marş problemi son mesaja git 241 0 Kübra
konu icon pejo 206 1,4 2009 model stop etme sorunu son mesaja git 552 1 Altann
konu icon MANUEL 206 4. VİTESTE ÖTME SORUNU son mesaja git 756 1 Altann
konu icon motor yağ damlatma, yanık kokusu ve kaputtan duman son mesaja git 2262 0 Bayer
konu icon 206 XT elektriksel problemler son mesaja git 1018 0 AtomAdnan
konu icon Türk Askeri Çanakkale'de - Serdar Yıldırım son mesaja git 5589 5 Serdar102
konu icon Yağ Seviyesini Ayarlayın Uyarısı son mesaja git 4823 1 torekV
konu icon VİTES GEÇİŞİ son mesaja git 2043 0 peugeot301
konu icon ABS VE KAYGAN YOL UYARISI son mesaja git 510 0 samizel
konu icon seyir sırasında gaz kesme (Dizel) son mesaja git 2196 1 heavyburak26
konu icon 408 GT KOLTUK ISITMA PROBLEMİ son mesaja git 37327 2 elbir55
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JUNE EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Alphanet 2
Burak307xsi 1
Saido26 1
Ahmet2341 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English