![]() |
|
Ayna altı led montajı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
ALLEX ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1307 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Mart 2016 Saat 19:06 |
|
Arkadaslar , kendi imkanlarımla yaptığım uygulamayı paylasmak istedim. ledler:20 tl toplamda 1 metre kablo izole bant + ugraşmak tüm maliyet bu kadar. Uygulama süresi maksimum 1 saat eli yatkın olmayanlar için olsun olsun 3 saat resimler buyrun. ![]() 4 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
MORALİ AĞRIYOR....
|
||
![]() |
||
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Elinize sağlık güzel olmuş.
|
||
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
||
![]() |
||
tarantula_tr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2015 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tarantula_tr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Elinize sağlık gerçekten çok şahane olmuş :)
|
||
![]() |
||
ALLEX ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1307 |
|
Teseskkurler, Uygulamayi yaparken cevremdekiler biraz abartiyorsun falan dediler ama bitince meraklilari cogaldi hatta bana da yapalim diyenler epey ama epey cok. Sadece gorsellik degil bence bu uygulama, yagisli havalarda araca binerken camura basip arabayi batirmaktan kurtarsa kardir bence. Ledler 20 tl ama ic dis araba yikama en az 20 tl.kendini hemen amorti ediyor desek prensip olarak yanlis olmaz. Karakoy bankalar caddesinde bu ledleri satan yerler mevcut.tavsiye ederim |
||
MORALİ AĞRIYOR....
|
||
![]() |
||
Gokcesel ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
|
Elinize sağlık güzel olmuş. Montajı hakkında biraz detay yazarsanız yapmak isteyenler için biraz da olsa rahatlık olacaktır. Ayna sökümü, Elektriği nereden aldınız gibi şeyler mesela. İyi forumlar
![]() |
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
Bencede çok çok önemli bir uygulama değil ama işinize yarıyorsa araç üstünde abartmak gibi birşey söz konusu olamaz sizin işinizi görüyorsa kullanım açısından o tamam demektir.Güzel olmuş güle güle kullanın,ayrıca bende uygulama hakkında detaylı bilgi verilirse daha yararlı olucağı görüşündeyim.
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
tarantula_tr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2015 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tarantula_tr
|
Tahminin @ALLEX arkadaşımız tavan lambasindan elektiriğin alıp montaj yapmis
|
||
![]() |
||
|
Forum ana sayfasi nasil yapilir bolumunde dikiz aynalarinin sokulmesi anlatilmis http://peugeotturkey.com/nasilyapilir/206-dikiz-aynasinin-sokulmesi-98 Fotograflar gorunmuyor ancak sokmek pek de zor degil aslinda. Ek olarak tavan lambasinin kapi tetiklemesinden alinan ince yesil renkli olan hattan paralel cekerek ayak ve ayna hattina toplamda 4 hat cektim. İsin en zor tarafi kapi kasa arasindaki koruklu hortumdan kablolari cekmek oldu . bunu hallettikten sonrasi zaten herkesin yapabilecegi bisey. Tavan aydinlatmasindan ekstra olarak bir uc daha cekip 6 amperlik diyot ile far rolesine bir hat daha hazirladim ama henuz baglamadim. Bu hatti da fallow me home ozelligi olarak kullanabilirsiniz. Benim ayak ve ayna hattina cektigim ledler kontak kapatilinca kapiyi actiktan sonra devreye giriyor ve kapilari kilitleyince azalarak sonuyor ve hos bir goruntu cikti ortaya.ancak kilitli araci kumandadan acinca tavan ayak ve ayna alti ledler hemen devreye girip yaniyor.kontagi crvirince otomatik olarak sonuyor.Şayet bagaj veya kapilardan biri tam kapanmadan araci hareket ettirirseniz tum ledler yanip sonuyor.emniyet acisindan da farkedilebilirlik sagliyor. Mobilden cevap yazdigim icin foto eklemem zor oldu ancak en kisa zamanda detayli foto hatta video eklemeye calisacagim. Kismetse fallow me home ozelligini de aktif edersem tum arkadaslara daha detayli bilgi sunabiluriz. Okuyan ve fikirlerini paylasan herkese tesekkurler , saygilar. Yakin zamamnda planladigim fonksiyonellik kazandiracak bilgileri de paylasacagim insallah. |
||
MORALİ AĞRIYOR....
|
||
![]() |
||
yasin emre ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yasin emre
|
çok güzel olmuş emeğinize değmiş.
|
||
![]() |
||
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
Şahane olmuş bence. Güle güle kullanın. O LED'lerin ismi nedir acaba ? Ben bu zamana kadar sadece şerit led kullandım da :)
|
||
![]() |
||
|
Piyasada kartal gözü diye tabir ediliyor Ama ucu mercekli led deyince de satin alabilirsin |
||
MORALİ AĞRIYOR....
|
||
![]() |
||
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
|
Cok güzel olmuş eline emeğine sağlık abi.
|
||
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
||
![]() |
||
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
Eyvallah hocam. Panç ucu da veriyorlar mı bunlara uygun |
||
![]() |
||
|
Gerek yok zaten aynalat plastik.normal matkap ucu kullanin maksimum matkap capi 9,5 mm olsun
Delik ne kadar kucuk olursa o kadar iyi olur ayrica ayna altindan icine su girmez.ic taraftan da silikon uygularsaniz daha saglikli olur. |
||
MORALİ AĞRIYOR....
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
Teşekkür ederim, çok güzel bi uygulama inşallah bize de nasip olur :)
|
||
![]() |
||
|
aynaların sökülmesi ile ilgili video eklemek istedim. umarım birinin işine yarar. Düzenleyen ALLEX - 28 Mart 2016 Saat 16:16 |
||
MORALİ AĞRIYOR....
|
||
![]() |
||
|
inşallah kardeşim. istanbul özellikle avrupa yakasında olup bu uygulamayı yapmak isteyen arkadaşlar varsa elimden geldiği kadar yardımcı olurum. aslında çok kısa ve basit bişey ama biraz el becerisi ile daha kolay .
|
||
MORALİ AĞRIYOR....
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
Keşke İstanbul'da olsaydım. Çevremde yapacak biri yok diye askıya aldım. Kolay bir yolunu arıyorum. Aynaları söküp eve çıkardım. Bi inceledim. Orasını burasını kurcaladım. Kırılır diye çok da üstünde duramadım. Ayna söküm videosu görünmüyor bende. Bir daha eklemeniz mümkün müdür ? |
||
![]() |
||
xdesign_206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2013 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 970 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı xdesign_206
|
Elinize emeğinize sağlık çok güzel bi uygulama olmuş bende bu uygulamayı yapmak istiyorum müsait bi zamanda inş.
|
||
Peugeot 206 xdesign 1.4hdi(2006)
|
||
![]() |
||
|
Kardes, bayrampasa rami gaziosmanpasa civarlarinda isen yapacagin zaman cagir yardimci olurum.maliyeti pek yok zaten sadece zaman ayirmak yeterli. |
||
MORALİ AĞRIYOR....
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |