|
301 de bu parça nedir?? Yardım. |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
erman83
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2016 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 13 Mart 2016 Saat 14:05 |
Merhaba arkadaşlar, uzun araştırmalar sonucu ben de 301 aldım. Ancak aracı ikinci el aldığım için bazı sorunlarım var. 1-) aşağıdaki 1 ve 2' nci fotodaki parça bagajdan çıktı ama nerede takılıydı da çıkmış bulamadım.
2-) 3, 4, 5 ' inci fotolardaki stepne sabitleme zımbırtısını bi türlü takamadım. Plastik vida kısa geliyor. Ya da altında başka bi parça mı var? Sadece alttaki bagajın kaportasında kare ileri geri oynayan siyah bi plastik parça var başka da bişey yok. 3-) En son bagaj fotosunda ok işareti ile belirttiğim yer açık duruyo. Yani orada plastik bi kapak gibi bişey ya da vidalı metal bir şey bulunuyor mu?? Değerli bilgilerinize ihtiyacım var arkadaşlar. Çok makbule geçecektir. Teşekkürler şimdiden..
Düzenleyen erman83 - 13 Mart 2016 Saat 14:08 |
|
erman83
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2016 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yokmu bilen arkadaşlar??
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |