![]() |
|
206 arka SİS ' |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
skksomerrr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2015 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı skksomerrr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Mart 2016 Saat 18:12 |
Selamın aleyküm, Peugeot 206 aracımin 3 gündür arka sis yanmiyor. Yanmamasinin yanında km ekranında da açınca ışığı yanmiyor sis ışığı sağlam km de ki gösteren ışık sağlam fakat ne sis yanıyor nede yanıyor da herhangi bir ikaz ışığı yanıyor. Acaba sigorta mi attı ve kaç numaralı sigorta?
|
|
![]() |
|
skksomerrr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2015 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı skksomerrr
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum arka sis sigortasi hangisi kaç numara nedir?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı skksomerrr
Guncell
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3069 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam kitapçıkta arka sis diye yazmıyor ön sis diye yazıyor ama deneyin isterseniz 6 nolu 15 amper sigorta. Araç aynı olsada motor koduna göre sigortalarin yeri ve amperi değişmekte. O yüzden kimse net birşey söyleyemez.
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3069 |
http://www.ekilavuz.com/ara?s=206&t=1
Burdan motor kodunuza göre kullanım klavuzundan bakabilirsiniz. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı skksomerrr
Benim aracım xr model yani önlerde Sis yok malesef hattı da yok arka dakinin sigortasını bulamadım. Km ekranında da sis ışığı çıkmıyor açınca sigorta diye düşünüyorum kaç numaralı sigorta acaba araç içi mi kapat altında ki akunun yanındaki mi ?? Yardımlarınızı bekliyorum.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
http://public.servicebox.peugeot.com/dtt/ddb/ buradan bakabilirsiniz.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı skksomerrr
99 model yok burda 2002 den başlıyor yardımlarınızı bekliyorum.
|
|
![]() |
|
Valla o zaman yapacak tek şey direksiyonun altındaki sigortalari tek tek çıkartıp gözle kontrol edeceksiniz. On dakikanızi almaz. Yada bi elektrikçi 5 tl ye halleder.
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Sinyal kolunda sorun var onu acip kontrol etmek lazim.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı skksomerrr
Sinyal çalışıyor sadece sis butonu bozulmuş olabilir mi?
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Kolun com2000e giren kisminda altta 2 slcark var ustte buyuk olan cark far altindaki kucuk olan cark sisin carki.
Cark temasi saglayan bir parcayi hareket ettiriyor. O parcanin veyavaltindaki metal temas yerleri zamanla oksitoenme asinma yapiyor. Orayi duzeltmeniz gerekebilir.com2000in sadece o kismini acmaniz yeterli cok dikkatli acip kapatin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |