|
407 comfort multimedya |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Efkan
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Mart 2016 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 12 Mart 2016 Saat 12:01 |
2007 407 comfortlara multimedya sistemi takılabiliyor mu?
|
|
AliUmut
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2015 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
her türlü araca her türlü sistemi çok rahat bir şekilde takıyorlar. sen yeter ki iste. ve işinin ehli usta bul gerisi hikaye.
|
|
Kalakaldım kışın ortasında yine
Yine aldandım sonunu bile-bile Cennetden kovuldum isyan ede ede Hiç utanmıyorum |
|
Efkan
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Mart 2016 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ali kardeşim zaten esas sorun usta bulmakta
|
|
Efkan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
veysel usta
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Mart 2016 Konum: ordu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı veysel usta
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Evet kardeşim takabiliyoruz çok ciddi bir maaliyeti de yok ve android bir tablet ile yapiyoruz yakınındaki bir peugeot servisinde aracin aux 1 çıkışını actirman gerekli
|
|
Efkan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ben buldum 1400 tl sıfır resmi de var.
|
|
noscream
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Temmuz 2017 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hazır ve konsolu bozmayan android sistemler var. Ben taktırmıştım! Tek eksiği orijinal teypteki menü ayarları bunda da görünmekte fakat seçim yapmaya izin vermemekte! Birde teybin kulakçığı önceden radyoda otomatik arama yaparken şimdi hafızadaki radyolar arasında geçiş yapmakta, benim en çok kullandığım da bu kulakçıktaki otomatik aramaydı maalesef! Onun haricinde çok büyük sıkıntısı yok, arada bir kilitlenmekten başka! Yazılımın yeni sürümü gelecekte gelecek diyor firma hala bekliyoruz!
|
|
Peugeot 407 Comfort 2007 Ekstra
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |