![]() |
|
kaza gecirdim :( |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
seiko35 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2016 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Mart 2016 Saat 15:26 |
Deger kaybi davasi nasil aciliyo
|
|
![]() |
|
seiko35 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2016 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Benimde kaskom yok karsi taraf karsiliyo masrafi yanliz pert olma ihtimali yuksek cunku şase kaymis
|
|
![]() |
|
Efe-Pöjo ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
bence perte çıkmaz araba, siz de serviste yaptırma imaknınız varsa serviste yaptırın. ayrıca değer kaybını açacağınız dava ile büyük ihtimal zaten alırısınız.
|
|
![]() |
|
ssakyel ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2015 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
Geçmiş olsun,ben de geçenlerde kaza geçirdim kaskom yoktu.Herşey yerine geliyor sağlığınıza birşey olmasın.
|
|
![]() |
|
AliUmut ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2015 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
çok geçmiş olsun arakdaşlar gerekli ayrıntıları yazmışlar. umarım fazla zahmet çıkarmadan kolayca çözersiniz
|
|
Kalakaldım kışın ortasında yine
Yine aldandım sonunu bile-bile Cennetden kovuldum isyan ede ede Hiç utanmıyorum |
|
![]() |
|
burakrak53 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2016 Konum: Rize Durum: Aktif Değil Mesajlar: 256 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı burakrak53
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok geçmiş olsun
|
|
307XT. 1.6 109hp AL4 sunroof 2004
facebook.com/307Turkiye |
|
![]() |
|
Tesekkurler arkadaslar seamad musait bi zamanda aricam seni ilginiz icin tesekkurler
|
|
![]() |
|
ARDADOGAN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ARDADOGAN
Öncelikle geçmiş olsun arkadan size vuran araç %100 kusurlu olduğu için sizin ve çarptığınız aracın hasarını size vuran aracın trafik sigortasından yaptırırsınız ama şöyle bir durumda var artık trafik sigortası kanunları değiştiği için eğerki olurda aracınıza pert vermezlerse 3 yaşından büyük araçlara öncelik muadil parçadır yani yansanayi bulunamadığı durumlarda orjinaldir ama dediğim gibi öncelik yansanayi parçadır 3 yaşından küçükse öncelik orjinal bulunamadığı durumlarda yansanayi.
mesela orjinal tamponunuz 850tl yan sanayi 120 3 yaşından büyükse 120tl lik tamponu takarlar oda en ufak bir tıklamada bom kırılır devlet sağolsun bir burası vardı anamızı ağlatmadığı sağolsunlar bunuda yaptılar... Allah kolaylıklar versin kaskonuz olsa idi kimseyle uğraşmaz yedek aracınızı alır işinize bakardınız kasko hallederdi neyse mala gelsin cana gelmesin diyelim...
|
|
SEZARIN HAKKINI SEZARA VERİCEKSİN
|
|
![]() |
|
seamad ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 380 |
Merhaba öncelikle geçmiş olsun, aracınızdaki hasar ödemesi eğer sigorta şirketinin aracın softajını satıp üzerine eklediği rakamdan daha az ise pert olmaz aracınız yapılır, trafik sigortalarında bir çok şirket yan sanayi muadil parça vermekte ve bu yüzden trafik sigortalarında pert olma ihtimali çok çok düşüktür, sigortalı madur olmaması adına diyelim 10.000 TL hasar var ( indirim iskonto vs uygulanmış hali ) aracınızın softajıda ( hurdası ) 15.000 TL ediyor sigorta şirketine aracımın softajı bende kalmak koşulu ile hasar ödemesini tarafıma yapılmasını istiyorum derseniz o anlamda yardımcı olmaya çalışacaklardır, genelde işleiş böyledir, birde aracınıza hasar ödemesi yapacak sigorta şirketi çok önemli bu hususta, birde aracınız kaç model geçmişinde hasar varmı km kaç ? yani eğer yüksek model ve daha önce kazanız yok ise değer kaybıda alma ihtimaliniz yüksektir, bana ulaşırsanız yardımcı olmaya çalışırım 0530 492 24 80 , tekrar geçmiş olsun...
|
|
![]() |
|
Sigortadan arta kalan para nasil oluyo sikayetci olduk zaten vuran kisiden esimle bebegimde arabadaydilar davaci olduk
|
|
![]() |
|
Gokcesel ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
Geçmiş olsun hocam talihsizlik sizi bulmuş. Umarım her şey güzel olur.. Zor bir süreç sizi bekliyor. Perte çıkarma ihtimali bence düşük karşı tarafın sigortası aracınızın onarım bedelini öder diye düşünüyorum. Eğer perte çıkmazsa araç o şekilde satın ve sigortadan arta kalan parayı alın.
|
|
![]() |
|
Tesekkurler
|
|
![]() |
|
Anladim hayirlisi bakalim
|
|
![]() |
|
gergerli ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 232 |
Exper onarım fiyatı çıkarır bu fiyat arabanin piyasasının üçte birinden fazlaysa sigorta şirketi aracı pert ihalesine çıkarır en yüksek rakamı veren kişiye aracı satmak için anlaşır sonra piyasa araştırması yapıp arabanizin reel değerini öğrenirler bilirkisilerden ve internet satış sitelerinden rakamlar alınarak size teklif sunarlar pazarlık yoluna gidilir hemen teslim olmayın anlasirsaniz pert ihale satışı fiyatı ve sigorta şirketinin vereceği para anlastiginiz rakam üzere hesabınıza ortalama 10 gün içinde yatar anlasamazsaniz tüketici hakem heyetinin verecegi rakama razı olursunuz
|
|
![]() |
|
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Büyük geçmiş olsun, kaskosuz zor. Neyin ne Zaman Nasıl geleceği hiç belli olmuyor. Allah beterinden sakınsın
|
|
![]() |
|
S.a arkadaslar yaklasik 3 hafta olmustur bu siteye uye olali dun Trafik kazasi yaptim kirmizi isikta dururken arkadaki arac hizla bana carpti bende ondekine carptim aracim suan peugeot servisinde vuran aracin kaskosu var benim aracta yok ve pert olma ihtimalle varmis perte girerse isler nasil yuruyo bilgisi olan varmi nasil deger biciyolar araca
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |