![]() |
|
Bu nedir?Far Isıtma? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
alfonsoxxx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2015 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alfonsoxxx
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Mart 2016 Saat 19:08 |
![]() |
|
usta307 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2016 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 119 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kardesim 307 de farin icinde sisli olanlar var sis olabilir.Kesin olarak bilmiyorum ben farlari degistirdigim zaman sisli almisim yanlislikla
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3069 |
Koldaki işaret sis fari açma düğmesidir. Farlar açıkken açılabilir. Farlar kapalıyken açılmaz. Sisler açıkken gösterge panelinde ön ve arka sisin işareti çıkar.
|
|
![]() |
|
alfonsoxxx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2015 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alfonsoxxx
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3069 |
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=8265
Burda gösterge paneli işaretleri var. ön sis ön tamponda olur arka sis arka tamponda.yani farin içinde sis olmuyor. Arka sis standarttir o yüzden o lambayı yakınca arka tamponda yandığını görürsünüz. Muhtemelen sizin önde sis farı yoktur. Olsa görürsünüz zaten:) |
|
![]() |
|
mimit ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 145 |
O kısımda ön sis farlarınız bulunur kısa farları değilde parkları yakınca yanması lazım,çok büyük bir aydınlatma gücü olmuyor zaten sis farlarının ancak aracın yaşı baz alındığında ampullerin ve farın aydınlatma gücünü yitirmiş olmasından dolayı ışık olması gerekenden çok daha zayıf olabilir, gösterdiğiniz kol da işaretli bölümde ön ve arka sisleri yakmak içindir.sislerin tamponda olmak gibi bir zorunluluğu yok, ilk doblolar da da ön sis farları ön aydınlatma kısmında farın içinde yer alır mesela. araçların model yılı ve donanım seviyelerine göre görsel ve işlevsel değişiklikler olabiliyor.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alfonsoxxx
Araç 307 xt 2004 arkada sis yok ön tamponda'da yok ön farların içinde bu ampuller,Parklar aktif ken çalışmıyor kısa yada uzunlar aktif olunca koldan bu farın içindeki 3. ampülleri aktif edebiliyorum farın içerisinde Parklar,Kısa far ve uzun farlar var sinyal haric 4 ampül yani :) |
|
![]() |
|
Ben 206 gibi düşündüm biran. Hatta 307 leride öyle biliyordum. hatta tamponunda sis farı olan 307 de gördüm diye hatırlıyordum. Neyse birşey daha öğrenmiş olduk :)
|
|
![]() |
|
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
Far içinde sis olduğunu bende Fiat Stilo'da öğrenmiştim :) Şimdi 307'de çıktı. :)
|
|
__B0DRUMLU__
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alfonsoxxx
anlaşılan farın içerisinde sis farı bunlar,Düşüngüğüm gibi far ısıtma felan değil
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |