![]() |
|
yag akiyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ravza ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Mart 2016 Saat 13:37 |
Merhaba arkadaşlar eşime 206 otomatik aldim 195bin kmde ustalar şanzıman bakimi gelmiş diyorlar 2000tl ile 3000tl masrafı varmışankaraotomatikçitavsiyeedebilirmisinizneyapmamlazımteşekkür ederim
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3069 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çözüm oto kamil usta var.
Öztürk şanzuman var. İkiside iyidir. İnternetten araştırırsan adres ve telefonları çıkar. Direkt bakım için değil de bir fikir alın bakalım. Şanzuman yağı çok incedir akıntı varsa kısa zamanda bütün yağı boşaltır. |
|
![]() |
|
vpro ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
Şanzımanın neyi değişecekmiş otomatikten pek anlamıyorum ama komple değişecek galiba yağ akıtıyor diyemi
|
|
Ele-Elo
|
|
![]() |
|
Ravza ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Valla ben ustalardan bişey anlamadım şanzıman inecek 1000tl parçalar değişecek 2000tl yag kesilecek??
|
|
![]() |
|
vpro ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
Üstad'ın sen başka yerlere de bi sor arabanın problemi yoksa şanzıman niye değişsin keçesi falan eskimiştir akıtıyordur
|
|
Ele-Elo
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |