![]() |
|
206 quicksilver jantı orjinali nasıl anlaşılır |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
recep_06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2008 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2008 Saat 20:25 |
||
arkadaslar acil fikirlerinize ihtiyacım var 206 quiksilver jantı almayı dusunuyorum ama orjinalmi replica mı oldugunu nasıl anlıycam?15 jant alıcam bazılarının göbegi var bazılarının yok hangisi orjinal????? Düzenleyen STARBURAKS - 23 Aralık 2008 Saat 21:07 |
|||
![]() |
|||
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Üstünde logo olanlar orjinaldir...Olmayanlar replicadır
|
|||
![]() |
|||
Carmania ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
||
Valla kardeşim o jantın replica'sını hiç duymadım bilmiyorum , ama aramızda bu konuyla ilgili sana yardımcı olacak arkadaşlar eminimki vardır |
|||
![]() |
|||
recep_06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2008 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
||
şimdi bi göbeği delik olan var bide göbeği delik olmayan düz var ikisinde de logo var?
|
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
||
Ahamda resimdeki orj
|
|||
![]() |
|||
||
sinan kardeşim bi yardım edin
şimdi dikkatli bakın resimlere bazılarında orta göbek kapaklı,, bazılarında kapak yok düz üzerinde logo var, şimdi hangisi orjinal yada ikiside orjinal olabilir mi?
3 ve 4. resimdekiler kapaklı ve sahibinden de bunun gibi bi çok satılık arabada böyle göbeği kapaklı var ama diğer resimlerde kapaksız direk logo var yani jant yekpare bu bi fark mı? Düzenleyen recep_06 - 23 Aralık 2008 Saat 20:52 |
|||
![]() |
|||
||
Ortasında göbekli kapaklı olan orj..
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
Delikliolanlar replica fotoğraftaki orjinal ayrıca orjinallerde peugeot logosu var soğuk damga şeklinde (jantın iç kısmında) eğer elinde foto varsa paylaşırsan daha fazla yardımcı olmaya çalışırız
|
|||
![]() |
|||
||
ozaman 1,2 5,6. resimdekiler repli ka mı oluyo? ki bunlar gibi satılık orjinal cc yada quiksilver arabanın üzerinde yine bunlardan düz olan modelden var
|
|||
![]() |
|||
||
demekki fabrika iki tip çıkarmış...Bizim burda komşumda var 206 CC.O arabayı sıfır aldı..Ortası göbekli logolu
|
|||
![]() |
|||
||
şimdi sinanın söylediği ile ters bi durum oldu. delikli ortası kapaklı olan var bide düz olanlar her iki modelde satılık orjinal arabaların üzerinde görmek mümkün içinde eğer mühür baskı varsa dediğin gibi ona bakıyım bide.
|
|||
![]() |
|||
||
Benim dediğim doğru recep kardeşim..Sıfır alınan bir arabaın jantını söledim sana
|
|||
![]() |
|||
||
Değişil ve Etkili Bir Yöntem.Evdeki Basgüle Dengeli Bir Şekilde Koy. Hafif Gelen Orjinaldır. |
|||
![]() |
|||
||
sinan kardeşim peki en baş fotodaki ve son foto daki olanlar replika mı diyorsun? senin gördüğün öyle ise o tipler orjinal demektir ama diğerleride orjinal arabanın üstünde..
tartma imkanım yokki bi adamla pazarlık ettim alacağım son 2 resimdeki jant. kafam çok karışık bide olayı kargo ile halledeceğiz Düzenleyen recep_06 - 23 Aralık 2008 Saat 21:07 |
|||
![]() |
|||
||
Sacmaladın şimdi sinan kapaklılar replika kardeşim istediğin iddayada girerim |
|||
![]() |
|||
||
Deran abi sıfır arabanın jantı nasıl replika olur...Komşunun arabası diyorum..
|
|||
![]() |
|||
||
Quick sıfır üretilmiyorki çoktandır bizim mehmet elala aldığımız aracında jantları ortası deliksizdi Parlardan alındı siz nerden aldınız |
|||
![]() |
|||
||
son fotodaki orjinal isteyenle istediği şeye iddaya girerim o kadar eminim yani
|
|||
![]() |
|||
||
başkan son sözü söyledin sanırım jantları alınca hem aracın hemde jantların içinde yazısı var mı yok mu iyice bakıp resimleri çekip siteye koyacağım. Düzenleyen recep_06 - 23 Aralık 2008 Saat 21:34 |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |