![]() |
|
307 EGR SORUNU YARDIMCI OLURMUSUNUZ |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ARDADOGAN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ARDADOGAN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Mart 2016 Saat 03:01 |
Arkadaşlar 2007 1.6 HDI 195000km 307 aracim var motor ariza lambasi yaniyor bilgisayara baglattim egr dediler sildirdim arizayi ama 3 gun sonra gene yandi kendi kendine sonuyorda boyle bir sorunla karsilasip sorunu asan varsa yardimci olursa sevinirim egr degismelimi iptalmi etmeli bilemedim
|
|
SEZARIN HAKKINI SEZARA VERİCEKSİN
|
|
![]() |
|
dgngogo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2015 Konum: izmir bornova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bendede yakıyo sönüyo kafamatakmıyorum sana bi tavsiye cok kıl olma nekadar kıllatırsan okadar ugraşıyon kardeşim arıza lambası yanınca gidişinde bi sorun yoksa devam
![]() ![]() |
|
her zaman hazırım
|
|
![]() |
|
ARDADOGAN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ARDADOGAN
![]() ![]() ![]() ![]() |
sorun cok yok ama çekişden düşüyor birde lamba söndü diyelim kendiliğinden bir süre sonra lk marşta çalışmıyor 2 3 kere basmak gerekiyor tabi lamba gene yanıyor bu durumda buda can sıkıcı biraz
|
|
|
|
![]() |
|
xgsyx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Arkadaşım egr sökülüp ilaçlanıp temizleniyor değiştirmeye gerek yok %100 düzelir
|
|
![]() |
|
Baver Diyar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2016 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 73 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Baver Diyar
Hocam hiç kafaya takmaya gerek yok. Benimde 191.000km de 407 var 1.6hdi sizinkiyle aynı motor arıza lambası yakıyor ekranda depollution system faulty yazıyor anlık yakıt tüketimde fırlamalar oluyor araba cekişten düşüyor bir süre sonra kendi sönüyor araba eski haline dönüyor. Usta ekzoz kendini temizliyor o sırada arıza lambası yandığında arabayı istop etme iyice mazotu ceksin içine kurumu pisliği temizlesin atsin dedi 2 haftada bir bu durumla karşılaşıyorum sıkıntı yok
|
|
BawerDiyar
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ARDADOGAN
benim sorunum yakıt basınç sensörü imiş stop etme geç alma hep ondan değiştirdim 15 gün oldu arızadan eser kalmadı egr su anda masum :)
|
|
|
|
![]() |
|
ssakyel ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2015 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
Geçmiş olsun
|
|
![]() |
|
seiko35 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2016 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
Sogorta kutusunu kontrol ettir banada egr demislerdi sigorta kutusunda sigortanin biri tam oturmamis o yuzden olmus tamircine baktir bi sigorta kutusuna
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |