![]() |
|
307 otomatik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
selim38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2016 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Mart 2016 Saat 18:09 |
herkese merhabalar.otomatik aracımda geri vitese yani r ye taktığımda tak diye vuruyor d de ve diğer viteslerde bir sıkıntı yok normal geçişler de iyi fakat geride yapıyor ne yapabilirim cevaplar için şimdiden teşekkürler.
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam park ettiğin yer hafif yokuş mu.eğer park ederken yükü şanzımana veriyorsan p den r ye çekince şanzuman kilidi zor açılır küt die ses gelir. Bunun için park ederken vitesi n ye alın, el frenini çekin, ayağınızı fren den çekin. Yük şanzımana değil el frenine binsin. Sonra aracı frene basıp p ye alın.
Yok eğer sadece parktan çıkarken değil hep r ye alırken yapıyorsa fren müşürü sıkıntılıdır. Beyne frene basıldığı sinyalini gönderemedigi için vuruntu geçer. Yenisini alırsanız ORJINAL almaya dikkat edin. |
|
![]() |
|
burakrak53 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2016 Konum: Rize Durum: Aktif Değil Mesajlar: 256 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı burakrak53
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
R' ye aldığımda bazen bende de oluyor o bazen olmuyor dikkat ettim vitesi N' ye alıp 1-2 sn bekledikten sonra R'ye al o zaman olmuyor bide ben şanzıman kulağına da baktıracam N'den D'ye veya R' ye aldığımda çırt diye bir ses geliyor gerçi egzozun sallanmasından da gelebilir o ses. Gösterirsen şanzıman kulağına da baktır. Benim zamanım yok gidemiyorum servise eğer onda problem varsa bende yaptırırım :) Fren müşüründen olabilir diyecem ama o zaman Dye alınca da yapması gerekirdi.
|
|
307XT. 1.6 109hp AL4 sunroof 2004
facebook.com/307Turkiye |
|
![]() |
|
selim38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2016 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
rampa veya yokuş değil tamamen düz yolda oluyor sadece r de rahatsız ediyor kulakla müşürü kontol ettiriyim bakalım ne çıkacak.
|
|
![]() |
|
burakrak53 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2016 Konum: Rize Durum: Aktif Değil Mesajlar: 256 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı burakrak53
Baktırınca buraya yazın hocam merak ettim neymiş.
|
|
|
![]() |
|
akundakci ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2016 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 281 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı akundakci
Aynı sıkıntı vardı aracımda ustaya gösterdik expertiz şirketinede gösterdik normal dedi şaşırtıcı.
|
|
![]() |
|
gokhanyalcinkaya ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ekim 2015 Konum: Tuzla/İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 116 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gokhanyalcinkaya
Aynı sorun bende de mevcut çözemedim. Çözüm bulan olursa bilgilendirirse bizi çok sevaba girer :)
|
|
![]() |
|
Baktırdım normalmiş.
![]() |
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
İlginç bende pamuk gibi geçiyor. Neyse al4 şanzuman ne yapacağı belli olmuyor çok kafaya takmamak gerekiyor herşeyi :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı burakrak53
Aslında yağ değişimi yaparken şanzımanın ön kapağını açıp o iki selenoidin basınc değerlerini ölçtürmek lazım bence en sağlıklısı o çünkü bilgisayara bağlandığında selenoid büyük oranda işlevini yitirmeden hata kodu vermiyor ama işte hem üşenmekten hem de ustalar 2 vida açtığında komple şanzıman yapmış gibi para istemesinden dolayı üşeniyoruz. Normal olmasına sevindim bu arada :)
|
|
|
![]() |
|
timo206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Haziran 2015 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
Bu durum pek sorun gibi görünmüyor,Araç ilk çalıştırmada bendede sert geciş oluyor,sanzıman yagı ısındıkca "r" gecişide yumuşama oluyor haliylen,pek fazla dert etmemek lazım
|
|
"206 CC 1.6 tam otm. 110hp 2002, 133.XXX km "
*************************************************** Dünya iyilere kalsın |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |