![]() |
|
Yol bilgisayarı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
emn55 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mart 2016 Konum: Belçika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Mart 2016 Saat 20:37 |
Bozuk olan ekranla aynı ama özellik olarak bilmiyorum benimde aklıma dediğiniz geldi, servise gidip sormam lazım
Düzenleyen emn55 - 08 Mart 2016 Saat 20:38 |
|
![]() |
|
erdinncc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bazı ekranlarda yol bilgisayarı olmadığını duymuştum sizinki nasıl bir ekran acaba
|
|
![]() |
|
emn55 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mart 2016 Konum: Belçika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
İlgilendiğiniz için teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Ekran menusune girip yol bilgisayari aktif edilecek
|
|
![]() |
|
xmen ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2014 Konum: HATAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 913 |
Hocam kodlama eğer anliyorsaniz siz yapabilirsiniz tabiki ekipmanlara ihtiyacınız olacak özel serviste yaptirabilirsiniz
|
|
2005 Peugeot 307 1.4 hdi
1997 Opel Vectra 1.6 16v CD 2003 renault clio 1.5 DCI 2006 peugeot 307 1.6 HDI 2006 ford fiesta 1.4 TDCI |
|
![]() |
|
mertgökhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mart 2016 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mertgökhan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bursadan bir arkadas varmi yardimci.olabilecek ekran yol bilgisayari.konusunda?
|
|
![]() |
|
Kodlamayı servis mi yapıyor ? Yoksa kendim yapabilir miyim ?
|
|
![]() |
|
Benim silecek kolunda tuş var diğer ekranda çalışıyodu ama ekran tam gözükmüyodu
|
|
![]() |
|
Kodlamayı servis mi yapıyor ? Yoksa kendim yapabilir miyim ?
|
|
![]() |
|
mertgökhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mart 2016 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mertgökhan
sadece ekran var ortada onda da zaten yazılar okunmuyor
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mertgökhan
bende ekran almak istiyorum ama yol bilgisayarı varmı yokmu bilmiyorum cünkü ne sinyal kolunda nede silecek kolunda bir tuş yok
|
|
![]() |
|
xmen ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2014 Konum: HATAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 913 |
Kodlama yapılması gerekiyor
|
|
2005 Peugeot 307 1.4 hdi
1997 Opel Vectra 1.6 16v CD 2003 renault clio 1.5 DCI 2006 peugeot 307 1.6 HDI 2006 ford fiesta 1.4 TDCI |
|
![]() |
|
slm arkadaşlar 2004 model 307 sw aracım var, bugün yol bilgisayarının olduğu ekranı ikinci el aldığım ekran ile değiştirdim, saat, tarih ve dereceyi gösteriyor ama yol bilgisayarını göstermiyor sebebi nedir sizce ? Acaba ikinci el aldığım ekrandan mıdır ?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |