![]() |
|
Radyator ust kismi catlak |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
baya1994 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ocak 2016 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 51 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Mart 2016 Saat 14:01 |
Merhaba 206 dizel aracim bugun radyatorun ust kismindaki plastigin yanindan catlamis ve su sizdiriyor resimde gosterdigim bölge bunun cozumu ust depo degiscekmis ama 80 tl fiyat cekiyorlar bence cok pahali bunun baska cozumu varmi arkadaslar yapistirma ihtimalimiz yokmu bunun
catlagin oldugu yer yan tarafta plastik ve aliminyum birlestigi yerdeki tirnaklari oldugu yerde bir fikir verin.bana ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam tamir yaparlar ama sonra yine aynı problemle karşılaşırsınız o çözüm geçici olacaktır. komple değiştirmeniz sizin için daha iyi olur. 180 tl civarı orjinali radyatörün.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
Anlaşılan plastik parça oldukça eskimiş. Değişimi yapılması daha sağlıklı olur.
İlla geçici çözüm istiyorsanız, http://urun.n11.com/diger/tavan-citasi-yapistirici-dayson-siyah-silikon-ucretsiz-kargo-P63660495?cid=604001&gclid=Cj0KEQiA6vS2BRDH8dq06YDHz_IBEiQAzNdBmRAQAT7_RKR42yOvjHSSB1pmSjW1gSy1N8b7CLrrTKcaAk408P8HAQ&gclsrc=aw.ds . buradaki üründen (dyson slikon) bolca uygulayın. ben zamanında turbo hortumu bununlar yapıştırmıştım. yenisini alana kadar idare etti beni. |
|
![]() |
|
çağrıaktaş ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mart 2016 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı çağrıaktaş
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
konu ile alakasız ama bugün rolandın klape motoru arızası çıktı kontrolde..soğuk üflemiyordu klima...küçücük içinde 2 minik plastik çark ve minik bir motoru olan kibrit kutusundan biraz büyük parçaya 330 tl ödedim..bazen fiyatlar konusunda şaşırıp kalıyoruz maalesef..Geçmiş olsun...
|
|
Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşcesine..
|
|
![]() |
|
baya1994 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ocak 2016 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 51 |
kardesim cok saol yarin hirdavatciya gidip almaya caliscam umarim ise yarar pilastik yarilmis kapansa işe yarar kesin
|
|
![]() |
|
burakrak53 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2016 Konum: Rize Durum: Aktif Değil Mesajlar: 256 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı burakrak53
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam sonerinde dediği gibi radyatör işi şakaya gelmez bence de yeni radyatör alın çok maliyetli değil o çatlakta kolay kolay kapanmaz sızdırma yapacaktır yine mutlaka eğer ki araç o sebepten hararet yaparsa çok daha büyük masraflar çıkacaktır bence alın radyatör kafanız rahat olsun. Benim eski arabamda da çatlamıştı bir kere radyatör fanı soketinden dolayı sırf fan açmadığından hararet yapıp çatlatmıştı yeni alırsanız fan' a bir baktırın zamanında açıyor mu diye.
|
|
307XT. 1.6 109hp AL4 sunroof 2004
facebook.com/307Turkiye |
|
![]() |
|
Merhaba arkadaslar birkac gundur sanayide geziyorum ustteki plastigi degistirmek icin.bana.bir rakam.veriyorlar akillara zarar sifir radyator alsan.daha ucuz olur. Neyse biraz arastirdim falan 404 firmasinin urettigi macunu buldum. sari.ve mavi oyun hamuruna benziyor onu karistirip catlak yere komple surdum 4 saat sonra celik gibi oldu. suyu koydum akitma olmadi ve 200 dereceye kadar dayanikli oldugunu anlattilar. Suan hicbir sorun yok arabada kisa sureli ise bile yarasa 8 tl ye hersey cozulebiliniyormus
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |