![]() |
|
Yağ Filtresi Hakkında |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
childrenofgrave ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Aydın/Söke Durum: Aktif Değil Mesajlar: 96 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı childrenofgrave
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Mart 2016 Saat 12:36 |
Arkadaşlar aracımın bakımı geldi ve internetten bakım seti siparişi verdim. Bugün satıcı ile iletişime geçtim DELPHI mazot filttesinin orijinal olduğunu söyledi. Benim de içime bir kurt düştü. Delphi orijinal değil diye biliyordum. Özetle Delphi orijinal midir?
İkinci sorum bu araçlarımızda partikül filtresi olup olmadığını kesin olarak nasıl anlarız? Satıcı arkadaş şase numaramı aldı, baktı, sizin araçta partikül filtresi yok dedi. Ruhsatta aracım 108 beygir görünüyor. Acil yardım bekliyorum. Aracımın marka modeli imzamda mevcut. Düzenleyen childrenofgrave - 07 Mart 2016 Saat 16:26 |
|
2005/307 SW 1.6 HDI PACK 109 PS
|
|
![]() |
|
oguzhan53 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 266 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan53
![]() ![]() ![]() ![]() |
Delphi markası peugeot firmasının olduğu gibi birçok markanında orjinal parça tedarikçisidir. Partikül filtresi için en basitinden aracın altına egilin orta kısıma denk gelen yerdedir olan araçlarda hemen gözükür.egzoz direksiyon pompasının altından geçip direk son susturucuya gidiyorsa yoktur.
Düzenleyen oguzhan53 - 07 Mart 2016 Saat 13:49 |
|
![]() |
|
childrenofgrave ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Aydın/Söke Durum: Aktif Değil Mesajlar: 96 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı childrenofgrave
3H9HYB şase kodlu aracım 80(81) kw görünüyor. Yani 109(110) ps. Motor kodu olarak da DV6TED4 görünüyor. Şimdi benim bildiğim 110'luk 1.6 HDI motorların hepsi DPF'li. Ama satıcı yedek parçacı "Hayır!" diyor. Tecrübeli arkadaşlardan bilgi alabilirsem sevinirim. Zira okulda öğrencilerin yanında, evde de sitenin kalabalığında aracın altına eğilip bakma fırsatım olmadı :)
|
|
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
şase numaranızda 1 karakter eksik tam söylerseniz ekran görüntüsünü ekleyelim |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı childrenofgrave
VF33H9HYB8365....
Düzenleyen childrenofgrave - 07 Mart 2016 Saat 18:09 |
|
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracınızda partikül filtresi yok. ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı childrenofgrave
Hım. Çok iyi o zaman. Malum DPF yoksa dert de yok :) Teşekkürler.
|
|
|
|
![]() |
|
Baver Diyar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2016 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 73 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Baver Diyar
hocam benim araçta 407 1.6hdi sizin araçla aynı motora sahip benimkinde de yok ozaman
|
|
BawerDiyar
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı childrenofgrave
Service Box'a üye oldum az önce. Şase numaranızı verin kontrol edeyim.
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı childrenofgrave
Bu arada Malatyalı mısın yoksa Malatya'da mı yaşıyorsun?
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |