![]() |
|
Fazla yağ ekleme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Mart 2016 Saat 09:18 |
Arkadaşlar merhaba. Aracımın yağını 5000 km kullandıktan sonra minimum çizgisinin biraz altında olduğunu fark ettim ve benzinliğe yağ eklemek için gittim. Benzinlikteki eleman bana 2LT eklemek gerektiğini söyledi ama bana fazla geldiğinden 1LT eklemesini söyledim. Eve gelip çubuğu kontrol ettiğimde yağın maximum çizgisinin 0,5 cm üstünde olduğunu fark ettim. Allahtan adamın aklına uyup 2LT ekletmedim. Şimdi sıkıntı yaratır mı bu durum? Zaten 2-3 hafta sonra uzun yola çıkacağım yaklaşık 1200 km yol yapacağım bu fazlalık gider mi? (Aracım benzin/lpgli)
|
|
Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites
Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites Ford Focus Titanium 2013 Powershift |
|
![]() |
|
ssakyel ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2015 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba,buna benzer bir sorun yaşadım geçenlerde.Motora fazla yağ koymuşlar,kendi kendine gaz verme,rolanti düzensizliği gibi sorunlar yaşadım.Ayrıca başka parçalara da zararı oluyormuş.Bence fazla kısmını aldır kafan rahat olsun.Ben yağı aldırdıktan sonra araç düzeldi.Tabi yağdan olduğunu anlayana kadar bir sürü masraf yaptım.Hayırlı yolculuklar,kazasız sürüşler dilerim.
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
ben ne zaman yağ değişmeye gitsem 4 litreyi boca etmeye kalkıyorlar. Her defasında 3 litre ekletiyorum sonra çubuğun durumuna göre az az ekliyorum. Eğer filitre değişmezse 3 litre, değişirse 3.25 litre yağ eklenmesi gerekiyor.
|
|
![]() |
|
akk0212 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2016 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 112 |
çok aşırı bi fazlalık yok bence,
|
|
307 1.6 hdi
|
|
![]() |
|
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Fazlalığı alacaktım ama vazgeçtim. Ama bir daha bu gibi işleri kendim yapacağım.
|
|
Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites
Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites Ford Focus Titanium 2013 Powershift |
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
Çok ta fazla görünmüyor. Ayrıca fazla yağ koymak keçeleri patlatır, önem verilmeli yağ konusuna.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |