![]() |
|
Dizel abart egsoz |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
alfonsoxxx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2015 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alfonsoxxx
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Mart 2016 Saat 20:22 |
Arkadaşlar 1,4 hdı 307 kullanyorum vanalı abart düşünüyorum dizel araçtan ses alınmaz diye okudum bir kaç sitede Dizel vanalı egsoz kullanan varmı yada tavsiyede bulunacak
|
|
![]() |
|
AliUmut ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2015 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
okuduğun şeyler doğru vanalı varex egsoz takmayı düşünüyorsun. sana şöyle söyleyim sadece turbodan itibaren düz boru çektir yeteri kadar tatminkar bir ses alacağını düşünüyorum. 406 2,0 HDI motorda çok güzel ses aldığımızı biliyorum.
|
|
Kalakaldım kışın ortasında yine
Yine aldandım sonunu bile-bile Cennetden kovuldum isyan ede ede Hiç utanmıyorum |
|
![]() |
|
alfonsoxxx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2015 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alfonsoxxx
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
eyw katilizor ve susturucuyu söktürüp sadece aç kapa yapmayı düşünuyorum deneyeceğim atarım burayada videoyu yakında orj varex satan varsa iletişime gecebiliriz adana yapımı ve egsozcuların el yapımı var sadece olduğum bölgede :/ |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |