![]() |
|
Neden araba stop eder |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
baya1994 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ocak 2016 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 51 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Mart 2016 Saat 07:17 |
Arkadaslar bu sorun.1 haftadir var soyle diyeyim ilk araba calistirmadan 20 dk sonra bazen uzunda suruyor arabada birsry yok normal gidiyor ama durdugumda kalkis icin 1. vitese atiyorum gaza basiyorum devir yukselmiyor ve bir anda stop yazisi ve motor isigi yanip araba stop ediyor. Marş kapat ac yaptigimda calisiyor ve yoluma devam ediyorum neden olabilir.bu sorun
|
|
![]() |
|
dgngogo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2015 Konum: izmir bornova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşım bende hyundai vardı aynı sorunu bende yaşıyordum ondaki arıza hava akış devimetresi arızalıydı pejolarda varmı bilmem ama baya canımı sıkmıştı bulana kadar arızayı değişmedik yer kalmadı...
|
|
her zaman hazırım
|
|
![]() |
|
aktivist ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2015 Konum: Şanlıurfa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
gaz yyemiodur .. gaz kelebeğinde sorun olabilir
lpg li mi araç
|
|
Peugeot 206 1.6 xt 16V 66.1 kw
|
|
![]() |
|
aktivist ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2015 Konum: Şanlıurfa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
pardon dizelmiş yeni gördüm :)
|
|
Peugeot 206 1.6 xt 16V 66.1 kw
|
|
![]() |
|
baya1994 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ocak 2016 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 51 |
Siz kaca degistirmistiniz o parcayi peugeot biraz pahali parcalari ama eger sorun o ise degistircem
|
|
![]() |
|
dgngogo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2015 Konum: izmir bornova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
parçanın servise giriş fiyatı 758 tl di kardeşim
|
|
her zaman hazırım
|
|
![]() |
|
mbsb44 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2014 Konum: MALATYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 85 |
kardeşim o sorun mazot pompası sensöründendir 250 tl ye hallolur
|
|
MBSB44
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |