![]() |
|
ÇAKARLI LED AMPUL |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Mart 2016 Saat 18:46 |
Oto elektrikçiden tekini 10 liraya aldığım çakar modlu led ampulü arka sis farına taktım. Açınca çakarlı modda yanıyor, bir daha kapatıp açınca düz yanıyor. her iki modda kullanılabilir. güvenlik açısından güzel bir ürün olduğunu düşündüğümden fikir vermek amaçlı paylaşıyorum. youtube linki altta
https://m.youtube.com/watch?v=jO5xJPxigGc |
|
![]() |
|
Gokcesel ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben de bunu stoplar için düşünüyorum. Park'ı açtığımızda normal frene bastığımızda çakarlı yanması için. İnternette de pek bulamadım ledini :/
|
|
![]() |
|
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
![]() ![]() ![]() ![]() |
stoplarda da güzel durur. Bi basınca düz bi basınca Çakarlı. Kimileri arabaya hoş olmayan bi hava kattığını düşünse de bence güvenlik açısından çok mühim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Gokcesel ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aliexpress'den bakmak lazım bunlar da oradan getirip 2 katına satıyor :) Ayrıca ampül tipini de alırken öğrenmek gerekiyor tırnakları nasıl uyumlu mu değil mi onu da öğrenmek lazım.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |