![]() |
|
Airbag Tamiri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ssakyel ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2015 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Mart 2016 Saat 11:23 |
Herkese merhaba arkadaşlar.Geçen pazar bir arkadaşımızın cenazesine giderken dikkatsizlik sonucu kaza geçirdik.Araçla orta refüje girdim.Sol ön teker,jant,salıncak,aks başı,amörtisör değişti.Aracın arkası çarpmanın etkisi ile havalanmış,stepne kafesi ile birlikte savrulmuş galiba.Kaza anında farkedemedik ya da biri götürdü.Airbaglerin ikisi de açıldı.Tamiri oluyor diyorlar ama sizce ne kadar güvenli?Çıkma bulsam sonuçta airbag sistemi kompleks bir sistem.Yani beyni falan hangi parça grupları değişmeli?Şimdiden teşekkürler,herkese kazasız belasız sürüşler.
|
|
![]() |
|
crazysado ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı crazysado
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Airbag tamiri yapan yerler var fakat ne kadar guvenli olur orasi meçhul.fiyat arastirmasi yapip orjinal airbag fiyatlarına bakın sonucta dediginiz gibi hassas parca ileride. Satarkende sorun yaşamayın.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun airbagler ve airbağ beyni değişecek 1000 tl tutar hepsi çıkma olarak iyi bir usta bulman lazım darbe sensörleri kontrol edilmeli yoksa kaza anında açmaz airbaglari. stepme içinde çıkmacılarda bulursun hocam tahmini olarak montaj felan airbag ve stepme 1500 tl civari tutar diye düşünüyorum iyi araştırın ve pazarlık yapın tekrardan geçmiş olsun.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
ssakyel ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2015 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
Teşekkür ederim.. |
|
![]() |
|
asbircan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Temmuz 2012 Konum: 206 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
direksiyon üzerindeki 400TL yolcu tarafı 600TL emliyet gergi (2Adet değişim) 300TL emliyet kemerleri tekrar sarılması 100TL sensör tekrar programlanması 100TL ne kadar güvenli bilemiyorum. eğer orjinal olarak parçalar tamamı 5.500TL yakın fiyat tutuyor işçiliği hariç tamir yaptırma çıkma orjinal bulabilirsen o şekilde yaptır bence geçmiş olsun.
|
|
![]() |
|
burakrak53 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2016 Konum: Rize Durum: Aktif Değil Mesajlar: 256 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı burakrak53
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçmiş olsun Allah beterinden korusun.
|
|
307XT. 1.6 109hp AL4 sunroof 2004
facebook.com/307Turkiye |
|
![]() |
|
Allah razı olsun arkadaşlar.Dün Antalya'da orjinal çıkma airgbaglerle değiştirdim.800 TL verdim.Şimdilik sorun görünmüyor.Bugün farkettim direksiyon çok az eğri duruyor.Yani tekerler düz konumda iken direksiyon simiti hafif sola yatık.Kazadan sonra oldu öncesinde normaldi.Acaba rotçu yanlış mı ayarladı,zaten sallama yaptı gibi geldi bana.Bir de araç yavaşken frene basınca kaza yaptığım teker tarafından bir sürtme sesi geliyor hafif hafif.Yani sanayi yolu gözüktü yine
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |