![]() |
|
otomatik 206 artıları eksileri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
osman8660 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 03 Aralık 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı osman8660
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Mart 2016 Saat 10:37 |
Eşimin rahat kullanması için otomatik araç bakıyorum, bütçem ancak pejo modellerine yetiyor arkadaş sohbetlerinde pejo otomatiğe pek sıcak bakılmadığı gözlemledim. bu konuda üstadlardan yardım bekliyorum
beklentim az masraflı, otomatik yada yokuş kalkış sistemli bütçem 25 bin... şu kadar daha koy demeyin limitim bu daha fazla çıkamam
|
|
![]() |
|
crazysado ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı crazysado
![]() ![]() ![]() ![]() |
Otomatik araç alacaksanız eger gecmisi temiz bakimlari zamaninda yapilmis arac bakmanizi expertiz yaptırıp almanızı tavsiye ederim.25 binlik bütçenizde trafik sigortası da varmi malum sigorta fiyat ları aldı basini gitti.umarım gönlünüze Gore bir araç bulursunuz.iyi forumlar
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3070 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende 206 otomatik var. Temizini bulursanız sıkıntı çıkarmaz.alırken sadece computest e sokmayin araci. 50 100 tl daha verip şanzuman ustasına gösterin. Motor testlerinde şanzuman a falan bilgisayar ortamında bakılıyor ama sağlıklı sonuç vermiyor.
Gelelim artı yönlerine, Lpg ile gerçekten az yakan bir araç. İstanbul gibi bir yerde 23 kuruş civarı yakıyor. Ankara trafiğinde 20 kuruş, otobanda 18 kuruş, yine uzun yolda sakin kullanımda 15 kuruş a kadar düştüğü oluyor. Yokuşta geri kaçırmaz. Ufak olduğu için her yere girer çıkar, park etmesi kolaydır. emsallerine göre tipi güzeldir. Eksi yönlerine gelecek olursak, Evet şanzumanı hassastır, honda vb otomatik şanzumanlar gibi paldır küldür kullanmaya gelmez. O yüzden düşük km de ve temiz tek elden kullanılmış araç bakın. Direksiyonu hidroliktir fakat biraz ağırdır. Ortalama 60 bin 80 bin km civarında otomatik şanzuman selenoid arızası verme ihtimali var. Oda şanzuman yağını değiştirmez iseniz ortaya çıkan bir durum.ortalama maliyeti 600 ile 800 tl civarı. Emsalleri gibi bu araçta tam otomatik olduğu için 4 vites. (aynı sınıftaki honda vb araçlarda tam otomatik olanlarda 4 vites) Hor kullanılmış bir araç alırsanız başınıza bela olur. Bu tüm model araçlar için geçerlidir. Düzenleyen talip206 - 03 Mart 2016 Saat 11:46 |
|
![]() |
|
osman8660 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 03 Aralık 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı osman8660
evet 2 milyar civarı gözden cıkardım kasko ve sigorta için.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı osman8660
çok teşekkür ederim, uygun kilometre de çok zor hayırlı nasip artık Düzenleyen osman8660 - 03 Mart 2016 Saat 12:38 |
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3070 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Var hocam piyasa da düşük km otomatik pejo. Genelde hiç lpg kullanmayanlar az km oluyor. Çünkü benzin de bayağı yakıyor. Lpg de ise gayet tasarruflu.
|
|
![]() |
|
Karacocuk24 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 679 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Karacocuk24
kardeşim bende geçen sene aldım 2001 model otomatik 17 bin km de aldım ne boya ne kaza vs hiç birşey yok kadın banka müdürüydü heryere kontrol ettirdik aldık arabadan gayet memnunum he bende peugeota çok iyi gözle bakmıyordum ama hangi mal olursa olsun iyi temiz bir malsa alınır yakıt olarak istanbulda trafik olmayan saatlerde kullanırım ortalama 35 krş yakıyor lpg çok düşündüm ama işte stepne yeri bagajın dışında olunca işi bozdu bagajın içi zaten küçük ve avm gibi yerlere girmek zor çünkü bagaj içinde saklayamıyoruz vs vs ama alırsanda sakın şu araba 2 bin lira daha ucuz diye hor kullanılmıs bir araba alma sonrası 2 binliradan fazla mal oluyor inşallah iyi bir araba düşer eline
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |