![]() |
|
307 Yetkili Servis hız sabitleyici ve Şanzıman |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
burakrak53 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2016 Konum: Rize Durum: Aktif Değil Mesajlar: 256 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı burakrak53
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Mart 2016 Saat 11:54 |
Merhaba arkadaşlar haftasonu trabzona gidicektim gitmişken, hız sabitleyici taktırıyım diyorum orda yetkili servis var işçiliği ile beraber 350 tl gibi bişey söylemişlerdi ne diyorsunuz verilir mi sizce bu para? bir de gitmişken bilgisayara bağlatıyım diyorum ücreti ne kadar bilgisi olan var mı?
Düzenleyen burakrak53 - 10 Mart 2016 Saat 15:45 |
|
307XT. 1.6 109hp AL4 sunroof 2004
facebook.com/307Turkiye |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fiyat normal burak zaten orjinal sabitleyici kol 230-250 tl arası montaj ve aktivasyon işçiliği 100 tl demişler. vites konusuna gelince beklemeden kalkınca olmuş olabilir.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
yetkili servis oldugu için fiyat normal hemde garantili olur daha iyi bence. Diğer konuda aceleniz olduğu için gaza sert basmışsınızdır muhtemelen araçta spor kullanıma geçmiş olabilir.
|
|
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
|
![]() |
|
burakrak53 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2016 Konum: Rize Durum: Aktif Değil Mesajlar: 256 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı burakrak53
![]() ![]() ![]() ![]() |
O zaman hafta sonu taktırıyorum beyler yorumlar için teşekkürler takınca video atarım uzun yolda etkiliyeceğini düşünüyorum Trabzona gidiş gelişim 310 km. Bu arada dün yine batuma geçtim 54 litre benzin aldım 104 küsür lira tuttu. Geçen sefer fullediğimde yarım depoya geldiğinde 460 km yol gitmiştim fakat yarım depodayken kuzenim arabanın deposunu fullemişti o yüzden tekrar sıfırlamak zorunda kalmıştım sanırım koyarken pompa attığında daha doldurmamışlar o yüzden 45-50 litre falan almıştır diye tahmin ettim dün benzin almadan önce baktım 680 km yol yapmışım 120 km daha gider gösteriyodu ibre de son çeyreğin kırmızıya dönüşmeye başladığı yerdeydi ortalama 7.3 litreydi yanlış hatırlamıyorsam fakat ortalama hıza bakmayı unuttum ama yanlış hatırlamıyorsam 40-50 civarı bişeydi yani 730-750 km rahat giderdi çoğunlukla şehirdışı kullandım ama nerden baksan %30 şehir içinde gezmişimdir en az ve aracı annemde kullanıyor şehir içinde biraz acemidir 2. viteste gider öyle düşünün. Bayağı iyi gittiğini düşünüyorum benzinli otomatik araca göre uzun yolda 800-850 rahat yaparım diye düşünüyorum. Tabi burada arabayı çalıştırdığımda motoru ısıtmadan yola çıkmam bunun faydası fazla olduğunu düşünüyorum soğuk motor fazla yakmasını sağlıyor arabanın.
|
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Hocam yağ soğuk olduğu için sizde hemen çıktığınız için ilk başlarda öyle durumlar olabiliyor normal yani.
Sabah motor ısınana kadar bekleme olayı tasarruf açısından çok tavsiye edilmiyor. En iyisi bir dakikayı bekleyip sonra yavas yavaş çok yüklenmeden harekete geçmek. Bu konuyla ilgili araştırmalar mevcut intenette bulabilirsin. Tabi çalışır çalışmaz da hareket etmek tavsiye edilmiyor ama çok da beklememek gerekiyor. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı burakrak53
Evet bende motor ısınmasından kastım 40-50 saniye hava soğukluğuna göre yoksa aracın 90 dereceye gelmesini kastetmemiştim amaç motor güzel yağlansın ve motor aşınmasını mümkün olduğunca az seviyede tutmaya çalışmak yanlış anlaşılmaya sebebiyet vermiyim. Bilgilendirme için teşekkür ederim bu arada.
|
|
|
![]() |
|
dgngogo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2015 Konum: izmir bornova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
izmirde 250 tl fiyat verdi servis pazarlık et bence
|
|
her zaman hazırım
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı burakrak53
Bugün bir daha ariyim dedim pazar günü kapalıyız dedi internet sitesinde açık yazıyordu yani pazar günü yaptıramıyacam zaten sipariş veririm belki rizedeki ustaya yaptıracam oda pek anlamıyor ama internetten nasıl yapıldığı yazıyor veya hafta içi bir gün gidersem ki oda artık ne zaman olur bilemem gidince yaptırırım yani şu anlık yattı :/
|
|
|
![]() |
|
sanctuary35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sanctuary35
yetkili servis hız sabitleyici takmıo izmirde :/
|
|
Aslan besleyen yemini düşünmez.
|
|
![]() |
|
tarantula_tr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2015 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tarantula_tr
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=40539&PN=2&title=satilik-hiz-sabitleyici-kol-ve-kumanda-kabi
Hiz sabitleyici almak isterseniz |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı burakrak53
Aldık bakalım inşallah sıkıntısızdır 100 tl çok iyi.
|
|
|
![]() |
|
dgngogo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2015 Konum: izmir bornova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
10 gün önce halil öztürk takıyoruz ve 250 tl istedi her modele olmuyo getir bir bakalım dedi 1 yıl garanti verdiler
|
|
her zaman hazırım
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı burakrak53
Hocam tam olarak demek istediğinizi anlamadım ama ECU kodumu öyle bir şey var uyumlu modeller için ECU koduna bakıp internetten araştırabilirsiniz. Normalde fiyatları öyle ben şu üstte link veren arkadaştan sipariş verdim sanal pazara koymuştu 100 tl ye gelsin bakıcaz nasıl bişeymiş sabah 10'da sipariş verdim henüz kargoya verilmemiş yazdım bi cevapta gelmedi.
|
|
|
![]() |
|
sanctuary35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sanctuary35
250tl parça ve montaj fiyatımı? yoksa parça bizden sadece montajmı
|
|
Aslan besleyen yemini düşünmez.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı burakrak53
Arkadaşlar hız sabitleyiciyi aldım pazartesi elimde olur büyük ihtimal montajını kendim yapıcam yalnız aktif etmek için sanayiye gidicem ordaki ustamda pp2000 var ama o sadece araçta arıza olup olmadığına bakabiliyor fazla anlamıyormuş aktif etme olaylarından ben kendim aktif etmeye çalışıcam internette bir kaç yere baktım ama tam detaylı anlatımı olan bir link bilen var mı?
|
|
|
![]() |
|
Gokcesel ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
Hocam @Alicilik arkadaşımızın pp2000 ile ilgili bazı şeylerin nasıl aktif edildiğine dair resimli paylaşımı vardı o konuyu bulup sizi haberdar edeceğim. O konuya buradan ulaşabilirsiniz. İçeriğinde var mı yok mu tam bakamadım.
Düzenleyen Gokcesel - 06 Mart 2016 Saat 00:51 |
|
![]() |
|
parça ve işcilik dahil fiyat verdiler kardeşim
|
|
her zaman hazırım
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı burakrak53
100 tl sadece kol
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı burakrak53
valla orda ben mi bulamadım hız sabitleyici ile ilgili bir şey yoktu
|
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Ben her 307 icin paylasim yapmaya kalksam forum kasar acilmaz. Her model yer yil her donanim donanim versiyonu farkli olabiliyor. Siz yarin gidin bi servise servis bi ugraasssin bakalim ne yapacak? |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |