![]() |
|
Gelen Mail'ler istenmeyene düşüyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Şubat 2016 Saat 13:46 |
Forumda açtığım konulara veya mesajım bulunduğu konulara cevap gelince Mail'ime E posta olarak geliyor. Fakat istenmeyen kutusuna geldiği için bildirim alamıyorum. Ya site üzerinden ya da Mail'den Manuel olarak kontrol etmem gerekiyor. Yok mudur bir yolu? Mail gelince direk gelen kutusuna gelse anında haberim olsa istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hangi mail adresini kullanıyorsunuz bilmiyorum ama hotmail de gereksiz kutusunu açıp mail in kutucuguna tıklayıp yukarıda yazan gereksiz değil i işaretleyince normale düşer.. Bazı durumlarda maili açmadan sağ tıklayınca da çıkıyor. |
|
![]() |
|
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Telefondan bakıyorum Mail'lere belki ondan da olabilir. Ben de dediğinize benzer bi iş yaptım. Önemli kişilere ekledim forumun mail adresini. Şimdilik bi sıkıntı yok gibi. Teşekkür ederim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |