![]() |
|
Acill Yakit İbresi Sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
baya1994 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ocak 2016 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 51 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Şubat 2016 Saat 22:13 |
Arabayi aldigimdan beri kac kere ariza yapti tamam bu sefer ariza yapmiycak derken 3 gundur yakit ivresinde sorun oldu arabada mazot isigi yandi dedim.sabab alirim.neysr sabah gittim petrole 20 tl aldim 5.37lt falan yani arabayi calistirdim ibre yukari.cikmadi ayni yerde kaldi (depo anahtarli yani kontagi cikarmak.zorundayim) gittim baska yerden alayim dedim 20tl daha aldim toplam 10lt yakit almis oldum yine yukselmedi. baska yere gittim 25tl daha aldim yibe yuksrlmedi aksilik su ibre yukselmiyor gittikce azaliyo. Neden olabilir bu. Samandira takili kaldiysa bu samandira nerde acip elimle.bir oynuyayim diyorum
|
|
![]() |
|
bb-mahmut ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2016 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bb-mahmut
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
sakın öle bişe yapma ki istesende yapamazsın kırar dökersin çünkü depoda :) bi ustaya götür 50 / 100 halledersin tehlikeli yerler bulaşma arkadaşım :)
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu bir sorun değil tek seferde 7 litre ve üzeri benzin veya mazot alınmazsa ibre hareket etmez. siz her defasında parça parça aldığınız için ibre oynamaz.
|
|
![]() |
|
temelcelebi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı temelcelebi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynı sorunu kendi aracımda değişik şekilde yaşamıştım. İbre sürekli yarım depoyu gösteriyordu. Sizin gibi az miktarda yakıt yükledim bir kaç defa düzelmedi. Sonrasında 100 tl yakıt aldım şuanda sorun yaşamıyorum 3 ay oldu. Dibe geldiğinde ışık bile yakıyor sorun ortadan kalktı yani. Denemenizi tavsiye ederim bu yöntemi.
|
|
![]() |
|
baya1994 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ocak 2016 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 51 |
Sunu anlamadim simdi benim.bildigim samandiranin.onunde plastik birsey olur ve yakit seviyesi.yuksek oldukce bunu.yukari kaldiri ve icerde ibre kalkar ben 5e litrelik aldim ve toolamda 20lt yakit var icinde bu samandirayi kaldirmazmi. cunku soyle.diyeyim.bu.benim basima 2. gelisi bir zamanlarda 15 tl almistim kalkmadi tekrar 20 aldim kalkti. valla anlamadim.neyse.bir.gotureyim ustaya saolun
|
|
![]() |
|
Bugun 25tl lik aldim yabi 7.14lt aldi ve samandira calisti ben full olacak diyr bekliyordum yari depo dolu gosterdi onceki 15lt nereye gitti anlamadim
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Normal hocam deponuz 50 litre siz toplamda 22 23 litre yakıt almıssiniz. Ortada sorun yok yani |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |