![]() |
|
206 depo kapağı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
koray.turan ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1084 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Şubat 2016 Saat 16:50 |
Bugün pompacının depo kapağını düşürmesi sonucu kapağın içindeki plastik parçalar kırıldı tamiri falan varmı yoksa yeni mi almam gerekli
Düzenleyen koray.turan - 24 Şubat 2016 Saat 16:51 |
|
206 Eskilerden gelen tutku ilk reklam... :)
|
|
![]() |
|
fætih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 429 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dış kapak değil içiyse ulursan alırsın kardeşim :)
benimde pompacı düşürmüştü benimki kayboldu. gittim çıkma aldım anahtarcı anahtarı uydurdu derken 150 civarı para bayıldık yine de orjinali gibi olmamıştı.
|
|
![]() |
|
koray.turan ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1084 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
![]() ![]() ![]() ![]() |
:) dısta sıkıntı yok içi gitti peki içi bulup dış kapagı ona ayarlama gibi bi sansımız varmıdır
|
|
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Usta öncelikle geçmiş olsun kilit mekanızmasımı kırıldı yani yıldız şeklinde kapağı tutan ayaklar ?
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
fætih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 429 |
dış kapağı takarsın her türlü ama iç mekanizmanın sıfırı serviste vardır oda siparişle gelir kesin. tek çare çıkmacılar 100 tl altına ağzını açmıyorlar. 50 civarıda anahtarcı alır...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
herşey sağlam sadece kilit mekanizması kırıldı kardeşim .teşekkür ederim
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
servistede yok fransa şipariş oda 40 gün dendi :) çıkmacılarla uğraşacağız şimdi
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
sıfırı 75 tl imiş bu arada
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
evet sorunumu çıkma parça ile çözdüm kilit mekanizmasını söküp kapağın üstüne monte ettim anahtarcı 30 tl parça da 100 tl toplam 130 tl ye mal oldu
|
|
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Bende iç mekanizma kırıldıysa yapışılabilir bir şey varsa yapıştırılır,yoksa yapılcak pek bir şey yok dicektim siz zaten halletmişsiniz sorunu.Ben bu tarz sorunlar yaşanmaması için kendim açıp kapağı elimde tutuyorum sırf bu yüzden benimkinide düşürdüler çünkü birşey olmadı Allahtan ama birdaha mı dedim kendim açarım kapatırım :)
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
bende dünden itibaren başladım kardeşim tutuyorum teşekkürler yardımların için:)
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |