![]() |
|
307 Xenon Far Kit |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
burakrak53 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2016 Konum: Rize Durum: Aktif Değil Mesajlar: 256 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı burakrak53
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Şubat 2016 Saat 10:18 |
Merhaba arkadaşlar Xenon kiti almak istiyorum arabam 307, h7 8000k önerebileceğiniz marka var mı orta kalitede bir şey olabilir çok pahalı bir şeye gerek yok amerikan parkta yapmayı düşünüyorum xenonda iki modele baktım bunları kullanan varmı acaba?
http://www.hepsiburada.com/autocet-h7-xenon-far-seti-8000k-isik-rengi-3470a-p-OTCTN3470A diğeride http://www.hepsiburada.com/oscar-vision-dijital-h7-8000-k-xenon-h-i-d-xenon-kit-01g048-p-OTM01G048 bir de bu amerikan park var http://www.hepsiburada.com/peugeot-modellerine-uyumlu-amerikan-park-modulu-p-OTHG42627
|
|
307XT. 1.6 109hp AL4 sunroof 2004
facebook.com/307Turkiye |
|
![]() |
|
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
307 lerde bu kitler sıkıntı yaratıyor diye duymuştum silecek motorunu falan yakıyormuş. Bilgisi olan arakadaşlar yazarlar.
|
|
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
|
![]() |
|
ARDADOGAN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ARDADOGAN
![]() ![]() ![]() ![]() |
ben takalı 5 ay oldu zenon on numara yanlız mercekli farlarda harika randuman alıyorsun ama diyerlerinde o kadarda harika olmuyor aydınlatması bende 2007 307 var makyajlı kasa farlarım mercekli ben yaptım ne silecek yandı nede başka şey çok şükür on numara oldu ampul 8000k olsun renk tonu harika markaya gelincede beyni metal olanlar iyi die duymuştum çünki plastikler ısınınca erime gibi bir riski var metal olanların kasası aliminyum
*amerikana parka gelince tavsiye etmem ne kadarda ısınmıyor deselerde ısınıyor bizim bir abi onun yüzünden yolda tatile giderken tüm far stop par lambalarını kesmişti ondan sıcak bakmıyorum tamam cook şık duruyor ama risk almayada gerek yok kaş yaparken göz cıkarmanın anlamı yok
|
|
SEZARIN HAKKINI SEZARA VERİCEKSİN
|
|
![]() |
|
sanctuary35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sanctuary35
![]() ![]() ![]() ![]() |
orjinal olmayan xenon takıpta karşı şeritten gelenleri ve öndeki araçları rahatsız etmeyin bence
|
|
Aslan besleyen yemini düşünmez.
|
|
![]() |
|
aokaymaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 286 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sentinel yada mfk kit alabilirsin n11 de olması lazım
|
|
2013 308 Sportium
Tel:0533 715 44 04 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |