![]() |
|
lastik sürtmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bb-mahmut ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2016 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bb-mahmut
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Şubat 2016 Saat 18:12 |
merhaba 106 aracım yaklasık olarak 4 yıl yattı şimdi aracımı ayaga kaldırıyorum.4 lastikte biyere sürtüyor dönerken zorlanıyor.kirikoyla havaya kaldırdım lastiği soktüm elifle çevirecem yine dönmüyor biyere sürtüyor zorlanıyor.balata sipreyiyle resmen yıkadım diskin oraları ama sonuç aynı ve 4 taraftada aynı sorun var bu neden olur arkadaşlar yardım edermisiniz.
|
|
![]() |
|
akk0212 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2016 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 112 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fren hidroliği ile ilgili olabilirmi acaba, frenleri bırakmıyor olabilir
|
|
307 1.6 hdi
|
|
![]() |
|
bb-mahmut ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2016 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bb-mahmut
![]() ![]() ![]() ![]() |
kontak kapalıykende dönmekte zorlanıyor
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bilyeler falan paslanmış olabilir uzun süredir yatıyorsa araç. Arka kampanalar falan da yapışmış olabilir. Bir ayda bile kampanalar falan açılırken çekiçle vura vura açılıyor ki 4 yıl yatan arabayı tahmin bile edemiyorum
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bb-mahmut
![]() ![]() ![]() ![]() |
çok haklısın cok teşekkür ederim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |