|
Peugeot 407 1.6hdi son sürat |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Baver Diyar
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2016 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 73 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Baver Diyar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 20 Şubat 2016 Saat 21:10 |
Merhaba arkadaşlar iki hafta önce 2008 model executive black paket peugeot 407 marka arac aldım. İlk izlenimlerim araç 1. viteste ağır kalıyor 2 ve 3. viteste kendini topluyor ve çekişte sıkıntı yaşamıyor. Uzun yolda rampada kesinlikle hız kesilmesi yaşamıyor yakıt konusundada baya ekonomik fakat maximun sürat konusunda yetersiz kalabileceğini düşünüyorum sadece 1 kere egimli bi yerde denemek amaçlı 170 yaptım araç 4 bin devire gelmişti aracı yeni aldıgım için kıyamadım fazla basmaya ayağımı gazdan cektim. araçın inişli yolda 170km hızla giderken 4 bin devire gelmesi normal mi zaten devir saatinde 4 bucuk devirden itibaren kırmızı gösteriyor
|
|
BawerDiyar
|
|
Birkan61
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2016 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aracın 4500 devirde 190 km hızı görüyor
Eğimli yolda yapsa yapsa 200 yapar az çok biraz belki 200ü geçer Diyeceğim o ki herşey gayet normal
|
|
~ Bize Her Yer TRABZON ~
|
|
Baver Diyar
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2016 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 73 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Baver Diyar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
gösterge 250 gösterince insan daha fazlasını bekliyor :) ayni motora sahip olan focus 1.6tdci 110hp düz yolda 200-210km hızı rahat görüyor
|
|
BawerDiyar
|
|
Birkan61
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2016 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Takdir edersin focus daha hafif bir araç, bu yüzden gayet normal :) |
|
~ Bize Her Yer TRABZON ~
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |