|
308 1.6 vti yardim |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
hakan574
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2014 Konum: k.maraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 113 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 20 Şubat 2016 Saat 20:42 |
|
Arkadaslar merhaba daha once aracimin performansi ile ilgili actigim konularda sonuca ulasamadim. Forumda okudugum bir yazi uzerine soruyorum. Hava akis metre yada oksijen sensorunden dolayi aracimin performansi dusebilirmi. Aracimin sorunu su. Gaza basiyorum arac 6000 deviri goruyor ama asiri derecede bagiriyor ve atiklik hic yok. Bagirma sesi eksoz patlak gibi yada spor hava filtresi takilmis gibi cikiyor. Ozellikle rampalarda kendini toparlamasi cok zor oluyor. Aracta ariza lambasi yanmiyor ve 1 hafta once elektro vana degisti. Bujiler yeni yag yeni bir bobin yeni degisti. Performansini dusuren seyi bulamadim. Lutfen yardim edin cok sogudum arabadan ve haz alamiyorum
|
||
TEŞEKKÜRLER
|
||
ssakyel
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2015 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Dostum baskı balata miadını dolduruyor olmasın?
|
||
ssakyel
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2015 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Tabi bu arada dediğin gibi aracın hava alması ile ilgili bir sorun varsa bağırır ve performansı da düşer.Oksijen sensörü ve debimetreden de olabilir.Hava filtresi ne durumda?
|
||
hakan574
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2014 Konum: k.maraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 113 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Hava filtresi yeni ayarinda.
|
||
TEŞEKKÜRLER
|
||
hakan574
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Baski balatayi kontrol ettirdim iyi durumda dediler. |
||
TEŞEKKÜRLER
|
||
ssakyel
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Maf sensörü akışmetre arızası değil bence.Öyle olsa arıza uyarısı verir diye düşünüyorum.Zaten soketi var hava filtresi gövdesi üzerinde.Onu çıkarıp deneyebilirsin diye biliyorum.Eğer çıkardığında çalışmada değişiklik olmuyorsa bozuktur.Hem akışmetre bozuk olsa rolantide de sorun olur.Senin rolanti ile ilgili bi sorunun yok sanırım.Bence debimetreyi güzel bir temizle.Tabii bizimki sadece tahmin.Ama araca düzensiz hava girişi çekişten düşmelere,motor sesinin artmasına neden olur.Ama sadece hava değil bir sürü farklı olasılık olabilir. |
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |