![]() |
|
206 dizel turbo, katalizatör, hid.pomp fan |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
red 206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Şubat 2016 Saat 10:21 |
arkadaşlar oncelıkle herkese mrblar
aracımda turbo da sıkıntı var dedi usta arada duman atıyor ondan dolayımıs tamm dedim dün bir adet aldım (çıkma orjınal 50000de) 400tl ye iyimi?? katalizatörü temizledi usta bi sorun olmaz böyle muayanede geçmez sadecededi ondanda alıcaktım ama çıkmacının söktüğüde boş çıktı sizce almalımıyım ( 400 tl diyorlar) fan 97de fln açıyor bu bana nedense çok saçma geliyor ikinci fanı hiç açmıyor heralde yada onu kaçta açıyor ( aracım su deposu kapağından eksiltme yapıyor sürekli bu neden kaynaklıdır yenı kapak aldım ondada aynısını yaptı bugun sabah kapağı açıp bakım dedim bu seferde buz gibi arabanın su depo kapağını açtığuımda içinde su taştı hava yapmış gibi bu neden olmuştur? direksiyon pompasını temizledik bidaha temizledik ikinci temizlemede az mazot konuldu direksiynum normal ( ne çok yumuşak ne çok sert) ama arada tüy gibi oluyor kısa süreliğine sizde bu nedendir değişmesimi gerekiyor ?? yağ eksiltmiyor. sorularıma vereceğiniz cvblar için şimdiden çok teşekkürler. herkese mutlu hafta sonları. |
|
hız yapmak marifet değildir,asıl marifet başkalarının canını tehlikeye atmamaktır.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |