![]() |
|
307 1.6 hdi bakım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
dgngogo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2015 Konum: izmir bornova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2016 Saat 16:59 |
slm arkadaşlar ben izmirden 307 1.6 hdi aracım 100 bakımı yaptırcam yeni aldım malum ilk bakımım halil öztürk servis 430 tl istedi yag mazot filitresi hava ve polen değişcek fiyat beliki fazla serviste mi yaptırsam dışardamı kararsız kaldım daha önce sanayide cok üzdüler biraz ön yargılıyım dışardada kime yaptırcaz onuda bilmiyoz birde hız sabitlemeyede 250 tl dediler 1 yıl garanti verdiler fikirlerinizle yardımcı olursanız sevinirim şimdiden :)
|
|
her zaman hazırım
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3069 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam sadece saydıklarınız ise çok yüksek fiyat vermişler. Yağ 60 100 arasında değişiyor. Hava filitresi 15 lira polen filitresi 15 lira yağ filitresi de o civarda. mazot filitresi de 75 lira civarı satılıyor. Zaten yağı aldigin çoğu yer işçilik bile almıyor. Polen ve hava filitresi ise sen bile takarsın çok basit iş. Birtek mazot filitresi takması var işçilik olarak.
Ha balatadir disktir başka işleri varsa bilemem.yazmadığın için söylediklerini baz aldım. |
|
![]() |
|
Halil5759 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2015 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 47 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Halil5759
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bakım için fiyat normal yetkili serviste, zaten malzemeleri 200 lira tutar. cruse kontrol ise ben kolu 85 liraya aldım 100 lirada işçilikle taktırdım, çiğli ata sanayide yardımcı olurum (05352905759)
Düzenleyen Halil5759 - 18 Şubat 2016 Saat 22:11 |
|
![]() |
|
dgngogo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2015 Konum: izmir bornova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
talip206 yok sadece bakım disk balata falan kardeşim...
halil5759 cruse den vaz geçtim kardeşim sağolasın
|
|
her zaman hazırım
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
merhaba, izmirde iztek peugeot var, oraya gidebilrisin hocam.. her turlu yardımcı olurlar.. ismimi versende daha ii olur..
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
iztek otodan bi kaç kişiden hatta formda bile şikayet vardı bilemedim şimdi
|
|
her zaman hazırım
|
|
![]() |
|
arkadaşlar yağ ne alcaz costrol 5/40 imidir sizce yada tavsiye edeceginiz başka yağ varmıdır
|
|
her zaman hazırım
|
|
![]() |
|
sanctuary35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sanctuary35
halil öztürkte kampanya oluo ben onları takip ediyorum
|
|
Aslan besleyen yemini düşünmez.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
km çok deilse 5/40 ve 5/30 kullanabilirsiniz bir problem olmaz marka olarak mobil 1 ve castrol magnatec-edge tarcihiniz olsun. |
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
eyvallah sonerkyl ve sanctuary35 kardeşim :)
takip edeyim bende |
|
her zaman hazırım
|
|
![]() |
|
sanctuary35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sanctuary35
arabayı ilk aldığımda, 15bin bakımı yağ filtreler vs. 200liraya yaptırdım
ikinci 15binde yine yağ filtreler ve 4 balata 500e yaptırdım
|
|
Aslan besleyen yemini düşünmez.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |