![]() |
|
pp2000 ile yazilim guncelleme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
selahattin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mart 2015 Konum: kazakistan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı selahattin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Şubat 2016 Saat 11:02 |
selam arkadaslar elimde lexia 3 aleti ve pp2000 yazilimi var. sorun su ki aracimi bilgisayara bagliyorum tum diagnostik ielemleri yapiyorum ama aracimin yazilimini bir turlu guneclleyemiyorum. internete baglaniyor ama guncellemeyi yapaagi zaman hata veriyor, sunucuyla iletisim hatasi veriyor, bu yazilim guncelleme isi yapiliyor?
|
|
![]() |
|
KIZILASLAN ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2013 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KIZILASLAN
![]() ![]() ![]() ![]() |
yazılım güncellemesini sen yapamazsın piyasadaki o cihazların geneli klonlama cihazlardır servisteki cihazlar orjinal cihazlar sadece onlarla güncelleme yapabilrsin hatta duyduğuma göre servisteki cihazlar fransadaki merkezin server lerine bağlanıp yazılımı ordan güncelliyorlar
|
|
2003 307 1.4 hdi şeytan kırmızı
|
|
![]() |
|
selahattin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mart 2015 Konum: kazakistan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı selahattin
![]() ![]() ![]() ![]() |
yani ben de aslinda cihazi cinden aldim. full cip olanindan. kalite olarak normal. cihaz aracin heryerine ulasabiliyor. ama iste yazilim guncelleme yapilmiyor. neyse artik hayirlisi.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |